De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Help Camping Menina weer heropbouwen!

Help Camping Menina weer heropbouwen!
Anke Van Akeleyen

Camping Menina in Reçica ob Sanviji (Slovenë) werd volledig verwoest door overstromingen.Help deze magische plek heropbouwen.

 

Doneren is niet meer mogelijk

Begin juli was ik voor de eerste keer te gast op Camping Menina.

Samen met mijn 2 kinderen en mama verbleven we in een Eco lodge. Vanaf onze aankomst tot ons vertrek hadden we hier een magisch verblijf. Gsm's, tablets, alle digitale afleiding werd vergeten. Connectie met de natuur, de gasten, het team kregen we in de plaats.

Nog nooit heb ik me ergens zo warm en welkom gevoeld. De camping wordt uitgebaat door een Sloveens gezin, Jure, Katja en hun kinderen. Jure, is de draaiende spil van deze camping.  Dagelijks gaat hij een praatje maken met de gasten, organiseert hij leuke hiking tochten, organiseert hij ongelooflijk fijne en leuke wine tastings,…

Altijd met een lach, een goeie grap en bakken positiviteit.  Trots op zijn camping, dol op zijn gasten. Niets kom je hier tekort!

Niet enkel Jure en zijn gezin & het team zijn top, ook de setting is gewoonweg magisch.  Een prachtige parel helemaal in het groen gelegen naast de kabbelende Savinja rivier.

Laat het net nu die laatste zijn die een dreigend gevaar bleek.  Door enorme regenval in Slovenië en hevige stormen trad de rivier buiten haar oevers en werd de camping volledig verwoest.

Gelukkig zijn het team en alle gasten in veiligheid gebracht. Iedereen kon op tijd veilig ondergebracht worden.

Deze camping en deze mensen hebben mijn hart gestolen. Deze magische plek heeft voor mij een speciale betekenis gekregen. Eénmaal je de warmte en de pracht ervaren hebt, is er weinig dat hier nog tegenop kan.

Ik wil met deze fundraising een mooi bedrag inzamelen dat geschonken kan worden voor de heropbouw en herstel van deze prachtige camping. Zodat niet enkel Jure & zijn gezin, het team maar ook alle gasten opnieuw kunnen genieten.

De slogan van Camping Menina luid: Together we can achieve more!

Wel, laat ons allen de handen in mekaar slaan, ons warme hart bovenhalen en hen een mooie donatie schenken!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-08-2023 gestart
2070x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Camping Menina

Camping Menina

Actie georganiseerd door:

Anke Van Akeleyen

Anke Van Akeleyen

 

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-08-2023 gestart
2070x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog