Help Chara met haar operatie

Help Chara met haar operatie
Chara Triferi

Help Chara weer haar leven op te pakken na letsel door vaccinatie

 

Goedemiddag mijn naam is Chara Triferi. Ik wil u het volgende mededelen. Sinds anderhalf jaar, toen ik de vaccins voor covid 19 kreeg, kreeg ik auto-immuun, had ik bijwerkingen en ben ik zelfs met Julienbare begonnen en te trillen en het niet onder controle te kunnen houden. Ik belandde in de invalidewagen en kon niet lopen.. Ik had een hoofdoperatie met elektrostimulatoren, ik had een machine bij me die verbonden was met de hersenen. Het had niet het effect dat we wilden. Het enige goede is dat ik na de operatie ben opgestaan uit de invalidewagen. Natuurlijk loop ik niet meer zoals vroeger, ik heb het moeilijk... Toen had ik tot op de dag van vandaag problemen met mijn gynaecologische cyclus. Met mijn ogen zie ik wazig, ik ben 3 keer van bril gewisseld en het verandert mijn toestand niet, ik zal moeten ingrijpen met een operatie.. Net als voor mijn gynaecologische aandoening kreeg ik cysten en die moeten verwijderd worden. Ook heb ik problemen met mijn hart en heb ik veel hartritmestoornissen. Ook heb ik huidproblemen gekregen en valt mijn haar uit. Ik slik op dit moment 20 pillen per dag voor dit alles.. Ik heb zeer slechte situaties meegemaakt en het spijt me zeer dat velen van deze gezondheidsproblemen tot op de dag van vandaag voortduren. Anderhalf jaar lang kan ik niet werken en kan ik mijn persoonlijke uitgaven niet eens betalen. Daar ik niet werk, ben ik ook niet verzekerd, omdat Griekenland nu eenmaal andere wetten heeft. 

Dus ik zou graag uw hulp uit de grond van mijn hart willen om me te helpen dat u weet dat de situaties moeilijk zijn. Dat ieder van jullie het bedrag dat ik mis 6.000 euro kan inzamelen. Ik heb al wat geld ingezameld maar het is helaas niet genoeg voor de nieuwe operatie om mij beter te maken. 

k betaal mijn medicatie, mijn onkosten, en zo neemt de hele situatie me terug. Ik wil graag beter worden met mijn gezondheid en weer gaan werken zoals vroeger, anderhalf jaar geleden. Alle kleine beetje helpen, zelfs 10 euro per persoon om het bedrag bij elkaar te krijgen. Ik dank jullie hartelijk voor jullie donatie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-07-2023 gestart
468x bekeken

Actie georganiseerd door:

Chara Triferi

Chara Triferi

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-07-2023 gestart
468x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog