Help de kat om weer te kunnen lopen.

Help de kat om weer te kunnen lopen.
Warda Afkir

Help Almas om terug te kunnen lopen. We kunnen de operatie alleen niet betalen. Zouden jullie ons kunnen helpen?

 

Hallo iedereen,

Dit is onze geliefde kat Almas. Almas is 11 maanden oud en was voor 5 dagen vermist.

Ze is ondertussen terug gevonden maar helaas niet in volledige conditie. Ze was gevonden in de fietsenkelder van ons appartementencomplex waar je alleen kan geraken met een lift en de sleutel van de fietsenkelder (ze kon hier onmogelijk alleen komen of uit geraken). Ook is haar halsband eraf gehaald.  

We zijn vervolgens onmiddellijk naar de dierenarts gegaan die vermeld heeft dat de wonden niet zijn veroorzaakt door een val of ongeluk. We gaan er vanuit dat iemand haar heeft mishandeld en voor dood heeft achtergelaten. Dit zullen we in de handen van de politie laten.

Ze is vel mager en uitgedroogd terug gevonden, ook met een gebroken heup.  Ze kan 1 van haar pootjes niet meer gebruiken. Haar botten zijn gezakt en we moeten zo snel mogelijk haar laten opereren volgens de dierenarts.

Alleen kost zo een operatie tussen de 800-1500 zeiden de ziekenhuizen. Er moeten ijzeren platen geplaatst worden. Ik heb jammer genoeg het geld niet. Ik ben de laatste mens die zou vragen om hulp omdat ik weet dat iedereen het moeilijk heeft. Ik zelf ben een alleenstaande moeder die 2 prachtige kinderen als is waar is met moeite heeft grootgebracht. 
Alleen wil ik haar echt graag beter zien en kan ik dit niet zonder jullie hulp. Ik vraag jullie vandaar om jullie steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-03-2024 gestart
1129x bekeken

Actie georganiseerd door:

Warda Afkir

Warda Afkir

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-03-2024 gestart
1129x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Dieren
Misbruik melden