Help de selectie van Aquadraat met een extra trainingsuur

Help de selectie van Aquadraat met een extra trainingsuur
Jiannis Stavrakellis

Wij hopen met hulp van vrienden, bekenden en ga zo maar door, een bedrag te kunnen verzamelen van 2500 Euro

 

Bij de vereniging Aquadraat in Koudekerk en Leiderdorp is de ambitie bij heren 1 en 2 enorm hoog... We spelen nu in de eerste en derde klasse maar eigenlijk willen we meer! 

Op dit moment is het voor ons mogelijk om 1 keer per week te trainen. Concurrerende teams waar we vorig jaar nipt van verloren trainen eigenlijk allemaal vaker (2 tot 3 keer). 

Nu willen we natuurlijk wel vaker trainen maar op dit moment missen we het geld om het (dure) badwater te kunnen betalen... Nu hopen wij natuurlijk dat we met hulp van vrienden, bekenden en ga zo maar door, een bedrag kunnen verzamelen waarmee we de extra trainingen kunnen betalen.. Op dit moment zijn we druk bezig met het verzamelen van €1000,-. Met dit bedrag wordt het voor ons mogelijk om in het nieuwe jaar een extra uur per week te trainen... We hopen op uw (kleine of grote) bijdrage.

Via de groene knop ‘’NU DONEREN'' kunt u uw bijdrage overmaken. Wanneer we het bedrag bij elkaar hebben zult u het zeker horen en zien aan onze prestaties!

Wilt u ons op lange termijn steunen met bijvoorbeeld sponsoren van logo's op de capjes van een team, bedrijfsnaam op een doek en/of uitnodigt worden voor een sponsorborrels dan is dit mogelijk (daarmee ook prominent zichtbaar zijn). Neem dan contact op met ioannis0210@gmail.com

We willen u alvast hartelijk bedanken voor het lezen en eventueel uw donatie. 

Vriendelijke groeten,

Selectie Aquadraat

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-09-2022 gestart
1221x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jiannis Stavrakellis

Jiannis Stavrakellis

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-09-2022 gestart
1221x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog