Help duizenden mensen mee aan een job!

Help duizenden mensen mee aan een job!
Wouter Nuytkens

Wij zijn op zoek naar startkapitaal om in heel België jobdagen te organiseren op een toegankelijke manier

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste medemensen,

 

Ik ben Wouter, 31 jaar oud, en koester de wens om mijn droom om te zetten in een succesvol concept. Ikzelf ben niet meer capabel om fulltime te werken wegens medische redenen Maar wil mijn tijd zinvol investeren.

 

Vier jaar geleden ben ik vrijwillig gestart met een Facebook-groep ‘Jobs in Mechelen‘ om mensen in mijn regio te helpen bij het vinden van werk. Dagelijks werk ik eraan om de kwaliteit van de groep te waarborgen, verwijder ik respectloze en valse advertenties, en inmiddels draait de groep stevig met ongeveer 12.000 leden.

 

We merken echter dat de kloof tussen online solliciteren en persoonlijk contact steeds groter wordt. Daarom is het ons doel om een systeem op te zetten waarin de drempel voor sollicitaties wordt verlaagd. We willen enkele vrijwilligers in dienst nemen om te beginnen met online kennismakingen en vervolgens door middel van korte coaching kandidaten voor te bereiden op sollicitatiegesprekken tijdens door ons georganiseerde jobdagen.

 

Het uiteindelijke doel is dat deze evenementen ook inkomsten gaan genereren door standhouders van verschillende bedrijven of interimkantoren die standplaatsen huren. Daarnaast zal de verkoop van versnaperingen een andere bron van inkomsten vormen.

 

Het bedrag dat u investeert zal worden gebruikt voor het opzetten van een website, het uitkeren van vrijwilligersvergoedingen, en eventueel het huren van een kantoor met diverse kantoorbenodigdheden, evenals de eerste locatie voor een jobdag. we beginnen in Mechelen maar het doel is heel Vlaanderen aan te pakken! Uw steun helpt ons om dit waardevolle initiatief te realiseren. Dank u wel!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-12-2023 gestart
183x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Jobs in Mechelen

Jobs in Mechelen

Actie georganiseerd door:

Wouter Nuytkens

Wouter Nuytkens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-12-2023 gestart
183x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog