Help een alleenstaande vader uit een moeilijke periode ♥️

Help een alleenstaande vader uit een moeilijke periode ♥️
Feike (anoniem)

Help een alleenstaande vader. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Laten we samen zijn last verlichten. ♥️

 

Beste vrienden, familie en mede-supporters,

Ik richt me tot jullie vandaag met een bescheiden maar dringende oproep om een alleenstaande vader te helpen die momenteel door enorm moeilijke financiële tijden gaat… 

Hopelijk hebben jullie er begrip voor dat ik dit liever anoniem doe voor mijn vriend, maar hij is een toegewijde vader die alles doet wat hij kan om zijn gezin te ondersteunen, maar enkele zware tegenslagen hebben hem financieel enorm uitgedaagd.

Als alleenstaande ouder is het nooit gemakkelijk om alle ballen in de lucht te houden, maar hij doet het met een bewonderenswaardige vastberadenheid. Helaas hebben onvoorziene omstandigheden zoals vele medische rekeningen van hemzelf en zijn dochter, onverwachte reparaties en groot verlies van inkomen hem in een benarde situatie gebracht.

We kennen allemaal de kracht van gemeenschap en solidariteit. Laten we nu samen komen om hem een steuntje in de rug te geven. Met jullie genereuze bijdragen kunnen we hem helpen om de druk te verlichten en hem in staat stellen om zich te richten op wat het belangrijkst is: het welzijn van zijn twee lieve kinderen.

Elke bijdrage, groot of klein, zal een wereld van verschil maken voor hem en zijn gezin. Laten we samen laten zien wat voor verschil we kunnen maken als we elkaar ondersteunen in tijden van nood.

Laten we de last verlichten voor deze dappere vader en hem laten weten dat hij er absoluut  niet alleen voor staat in deze moeilijke tijden.

Hartelijk dank voor jullie vrijgevigheid en steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-02-2024 gestart
111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Feike (anoniem)

Feike (anoniem)

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-02-2024 gestart
111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden