Help Elena naar Amerika met Oxygen Academy of Dance✨

Help Elena naar Amerika met Oxygen Academy of Dance✨
Elena Jansen

Georganiseerd door Elena Jansen

 

Lieve vrienden, familie, kennissen en supporters, 
 

Mijn naam is Elena en ik ben 17 jaar oud.  Zoals velen van jullie wellicht al weten staat mijn leven in het teken van dans en heb ik hier mijn passie in gevonden. 
 

Ik ben druk bezig met mij te ontwikkelen om in de nabije toekomst van mijn passie mijn beroep te kunnen maken. Het seizoen 2023/2024 zal ik dan ook een voltijd intensief privaat opleidingstraject gaan volgen, dat hierop gericht zal zijn. Een kans om van dans mijn carrière te maken, een droom die werkelijkheid kan worden.
 

Om mijn persoonlijke ontwikkeling een extra boost te geven, streef ik ernaar deel te nemen aan grote projecten, die mij hierbij kunnen helpen. Zo ook een potentiële reis naar Amerika, waar wij Nederland willen gaan vertegenwoordigen bij de grootste wereldwijde competities. Projecten als deze zorgen ervoor dat ik grote stappen richting mijn toekomst kan zetten en een aansluitend leerproces kan ervaren. 
 

Een passie hebben betekent dus investeren. Aan deze projecten hangt uiteraard een prijskaartje vast en wij financieren veel hierin zelf. Daarom vraag ik jullie om een steuntje in de rug. Alle beetjes zouden mij enorm helpen en iedere vorm van steun zou ik ontzettend waarderen!
 

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage en ik hoop dat jullie mijn avonturen mee gaan volgen.
 


Liefs, 

Elena

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-04-2023 gestart
883x bekeken

Actie georganiseerd door:

Elena Jansen

Elena Jansen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-04-2023 gestart
883x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog