Help en ondersteun mij met mijn Missie voor de wereldbevolking ❤️

Help en ondersteun mij met mijn Missie voor de wereldbevolking ❤️
Freedom for All ❤️ Worldwide
Deel deze actie via:

We moeten zo snel mogelijk het roer omgooien naar een wereld van Liefde en Respect voor alles wat leeft ❤️

 
€ 0 ingezameld

Lieve Lezer(es),

Sommige mensen kregen een enorme mentale crash in hun leven te verwerken, doordat de wereld is zoals die is, ik ook...

Misschien heb je mijn naam Dienie Kars al eens eerder voorbij zien komen, in een positief bericht of een negatief bericht.

 

Door schade en schande word je wereldwijs!

Door schade en schande word je (wereld)wijs, wanneer je leert van je fouten en verkeerde keuzes die je eerder in je leven maakte, het is echt zo. Heb er veel van en door geleerd en kom nu zeer bijzondere en interessante mensen tegen op mijn pad.

We leven nu ook in zeer bijzondere en enerverende tijden. De tijd van de Openbaringen is aangebroken, ons leven verandert nu snel, mits je durft mee te gaan in de flow. Durf dingen los te gaan laten wat je niet meer nodig hebt op je levenspad, dit geldt voor alle facetten in ons aardse leven.

 

#durftevragen

Maar ik zal gelijk ook maar even met de deur in huis vallen - Wanneer ik zelf financieel ondersteund word kan ik zelf ook veel andere mensen helpen, door zelf artikelen te blijven schrijven. Daardoor kan ik tegelijkertijd projecten en vredelievende acties ondersteunen door deze in het Licht te zetten. 

 

Mijn netwerk wordt steeds groter, hoera!

Het is een kettingreactie, doordat ik een groot bereik heb met mijn netwerk en veel contacten heb over heel de wereld kan ik veel mensen met elkaar verbinden en projecten ondersteunen in Nederland en de rest van de wereld waar dat dringend nodig is of belangrijk is. Dat is het mooie van mijn netwerk. Vandaar mijn Missie voor de hele wereldbevolking. Alles is met elkaar verbonden door onze tijdlijn, frequentie en energie (collectieve bewustzijn). 

We zullen gezamenlijk onze schouders eronder moeten zetten om het paradijs terug te brengen op ons stukje aarde wat wij kennen als onze aarde. Waar een wil (wilskracht) is, is een weg, het is echt zo. En daarom gaat het ook gebeuren, omdat ik wil dat het gebeurd. Ook wil ik graag alles weten en daarom kom ik ook steeds elke dag meer te weten. Je eigen gedachtes zijn grote krachten die je zelf uitzend. Door je erop te focussen gaat het zichzelf manifesteren.

 

Humanitaire projecten

In Kenia en Egypte ondersteun ik reeds humanitaire projecten, daar ben ik al langere tijd mee bezig. Het betreffen zuiver water projecten en het op gang brengen van de voedsel- en werkvoorziening voor de bevolking aldaar, zodat ze daar straks in overvloed kunnen gaan leven. Heb reeds goed contact opgebouwd met mijn contactpersonen aldaar. Ik wil mijzelf ook gaan voorbereiden voor de eerste reizen om daar heen te kunnen gaan (Egypte en Kenia). Maar dat is stap 2. Straks is er geld in overvloed, waardoor het reizen geen enkel probleem meer is. Tevens zullen er dan vele uitvindingen tot onze beschikking gaan komen.

 

Even kort over mijzelf, verderop uitgebreider 

Ben een aantal jaren geleden zelf enorm gecrasht in mijn leven, zowel mentaal, financieel als maatschappelijk en later ook nog eens lichamelijk. Mijn rug brak ik in de zomer van 2018. Ben mijn eigen leven nu weer stapje-voor-stapje aan het opbouwen.

Sinds kort heb ik een betaalde job, echter kom ik door mijn eigen waarheidsvinding, het schrijven van artikelen en het onderhouden van mijn contacten amper aan echt 'betaald werken' toe. Kan nu af en toe mijn eigen boodschapjes weer betalen, hoe fijn is dat. Elke dag bekijk ik zelf ook wie ik mentaal kan ondersteunen, zodat diegene ook weer een stapje verder kan komen in zijn aardse leven.

 

Mooi en triest

Meerdere mensen heb ik reeds kunnen weerhouden van hun beslissing om zelfmoord te plegen, door tijdig de juiste hulp aan te reiken. Helaas is dat niet bij iedereen gelukt, omdat ze soms ontoegankelijk waren voor hulp. Vaak teveel beschadigd door trauma's, dat doet nog steeds heel veel pijn. 

Ook stierven er vele bekenden van mij die kanker hadden, ik zal het nooit vergeten hun enorme strijd om door te willen leven. Ze moesten zich er helaas bij neerleggen en zijn inmiddels dood en begraven en/of gecremeerd.

 

Voor de Lichtwerkers onder ons ❤️

Wij doen, als één van de 144.000 Lichtwerkers, allemaal een stukje van het Grote Geheel, van het grote ontwaken, van ons eigen ontwakingsproces en het transformatieproces van onze wereld. Ik doe mijn stuk hierin, de wereldbevolking informeren over de complete aardse puzzel die behoorlijk complex is vanwege de vervalste geschiedenis en omdat ons veel informatie is onthouden, bijvoorbeeld over Tartaria (vrije energie). De tijd van Tartaria komt weer terug en gaat zelfs nog veel beter worden.

 

Transformatieproces ❤️

Wij doen ondertussen (of daarvoor) ook allemaal onze eigen transformatieproces. Daar heb ik ook een tijd lang middenin gezeten. Het was heftig en zwaar tijdens de storm, maar heb het overleefd. Dankzij tijdige hulp en steun van dierbaren en barmhartige vrienden, waar ik hen nog steeds erg dankbaar voor ben. Je gaat daarna de kleinste dingen steeds meer waarderen, dat is een hele fijne gewaarwording.

Soms wil ik ook mensen financieel ondersteunen die direct hulp nodig hebben of wil ik graag humanitaire projecten financieel ondersteunen. Een hele lange periode was ik hiertoe zelf niet eens in staat, omdat ik zelf helemaal aan de grond zat van mijn maatschappelijke en financiële bestaan.

 

Mijn wens en levensdoel ❤️

Mijn wens en levensdoel is om in de toekomst de mogelijkheid te krijgen om meer mensen en projecten financieel direct te kunnen ondersteunen en/of op een andere wijze te steunen door zelf humanitaire projecten op te starten met gelijkgestemden. 

Het project "NOOIT MEER HONGER" in Afrika (Kenia) heb ik een tijd lang ondersteund door artikelen te schrijven over het project. Zij gaan nu hartstikke goed, daar ben ik echt heel erg blij mee. Veel fijne en lieve mensen met een goed hart zijn begaan met dit mooie project. Dat is iets wat je met veel tijd en energie kunt creëren. Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan. 

 

Wij zijn zelf de verandering ❤️

Al enige tijd verwijs ik getraumatiseerde mensen door naar een goede therapeut. Dat doe ik middels de Bart van Well Foundation. De wegen zijn hiervoor reeds geplaveid. Ja, dat kan ik op mijn naam schrijven dat ik dit reeds heb opgezet, dit deed ik in overleg en samenwerking met Bart van Well, zijn naam draagt de naam van de Foundation. Dit deed ik in de tijd dat ik heel veel tijd had en geen geld had in mijn portemonnee.

 

Tijd is een kostbaar dingetje ❤️

Daar kom je pas achter wanneer je weer iets nieuws gaat opbouwen. Je krijgt dan ineens zoveel 'things to do' en ja, ik kom al tijden uren tekort om alles in een dag te kunnen doen wat ik eigenlijk zou willen doen. Ben in de afgelopen jaren ook veel veel artikelen gaan schrijven op mijn eigen websites. Daarom kan ik mijn huidige betaalde job nauwelijks doen, omdat ik veel tijd kwijt ben aan het schrijven van de artikelen en het informeren van de bevolking middels mijn vele Telegram groepen en kanalen.

Er komen gelukkig steeds meer lichtwerkers, gelijkgestemden, vrijwilligers, vertrouwenspersonen en therapeuten op mijn pad en ons gezamenlijke pad. Gezamenlijk kunnen wij nu mensen in psychische of maatschappelijke nood snel en adequaat helpen en weer levensmoed geven om door te gaan met hun leven en om hun levenspad te vervolgen, waarvoor ze op aarde in hun huidige incarnatie zijn gekomen.

 

Mijn Missie in mijn aardse leven ❤️

Heb een Missie te doen in mijn aardse leven. Misschien klinkt dit gek in jouw beleving, maar die boodschap kreeg ik als kind al mee in een Moederschip. Als kind was ik een dromer en dacht daar vaak aan als ik de kans had. Lees de tekst eens op de zeilboot “FREEDOM” en kijk eens wat ik vast heb in mijn rechterhand, een roer, koersend naar onze Vrijheid, dat is wat ik doe️ en op afsteven: ONZE VRIJHEID.

 

Levenslessen

Vaak zijn het mensen met bijzondere gaven, talenten, kennis en vaardigheden die vastlopen in hun leven. Ik kan erover meepraten, het overkwam mij ook. 

Door schade en schande ben ik wijs geworden. Het waren mijn levenslessen om ervaringen op te doen en om mijzelf in mijn eigen kracht te kunnen gaan zetten, voor hetgeen ik nu aan het doen ben. Dat heb ik ook wel nodig op het pad wat ik ben ingeslagen en de koers die ik aanhoud.

 

Mijn eigen crash in mijn leven…

Hoe dat ontstond wil ik best uit de doeken doen. Ben eerst mentaal en daarna financieel enorm gecrasht toen ik het een en ander hoorde over seksueel misbruik, waarbij hooggeplaatsten waren betrokken. Ik schrok in eerste instantie heel erg en verloor snel daarna al mijn motivatie om mijn job nog naar behoren te doen en wilde maar één ding: Dagelijks onderzoek doen, mezelf informeren en de bevolking daarvan op de hoogte brengen. Heb al heel veel mensen laten ontwaken en verder laten doen ontwaken in de afgelopen jaren. Sommigen daarvan zijn nu ook aan hun eigen Missie begonnen, de reden waarom ze hier op aarde zijn gekomen. Maar ook eerst mochten zij aardse ervaringen opdoen, net als ik.

Gelukkig ben ik een doener en durf ik (tijdig) om hulp te vragen, ook voor anderen en ook van ‘Boven’. Daarom heb ik deze oproep voor mijzelf en mijn medemens geplaatst.

 

Dank je wel ❤️

Hartelijk dank voor elke euro die je aan mij en mijn projecten wil doneren. 

Ik ga en zal er iets goeds mee gaan doen, dat beloof ik jou bij deze!

Liefs en groetjes van mij, 

Dienie 😘😘

PS. Een lang verhaal misschien, maar nu weet je de meeste ins en outs over mijn hulpvraag en mijn bestaan.

Wil je meer weten over mij? Lees dan mijn blog.

Mijn blog: https://www.freedom-for-all-worldwide.com/over-mij/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-10-2022 gestart
3168x bekeken

Actie georganiseerd door:

Freedom for All ❤️ Worldwide

Freedom for All ❤️ Worldwide

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-10-2022 gestart
3168x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog