Help Filet d’Anvers uit de 🔥

Help Filet d’Anvers uit de 🔥
Deel deze actie

Help ons zo snel mogelijk terug open te gaan na een hevige brand in de zaak. DRAMA! Door miscommunicatie geen verzekering… 😔

6 donaties
€ 510 van € 75.000 ingezameld

2 jaar Corona en een aantal keer waterschade zorgden voor een lange onzekere tijd. Nu we dachten er bijna bovenop te zijn, heeft het noodlot opnieuw toegeslagen. Een brand verwoestte bijna onze volledige inboedel in de zaak. Door een miscommunicatie met de verzekering zijn we niet gedekt voor de schade die is ontstaan. We zijn bang dat dit weleens het einde zou kunnen betekenen van 25 jaar Filet d’Anvers in Antwerpen. Deze zomer zullen we  al zeker aan ons moeten laten voorbij gaan. September is ons streefdoel om onze klanten terug te kunnen verwennen. Omdat we dit niet alleen gaan kunnen, zijn we op zoek naar financiële steun. Via deze crowdfunding vragen we om hulp, want er wacht ons en ons personeel opnieuw een spannende en onzekere tijd. Daarom vragen wij jullie te doneren. Alle bedragen zijn welkom, klein en groot. Dankzij jullie steun kunnen we hopelijk na 25 jaar nog steeds een gevestigde waarde blijven in Antwerpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-07-2022 gestart
2006x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Filet d' Anvers

Filet d' Anvers

Actie georganiseerd door:

Steve Vancauwenberghe

Steve Vancauwenberghe

6 donaties
€ 510 van € 75.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-07-2022 gestart
2006x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Keukenbrand bij vleesrestaurant Filet d'Anvers in Antwerpen

04 Jul 2022

In de Slachthuiswijk in Antwerpen is een brand uitgebroken in vleesrestaurant Filet d'Anvers. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar omdat er zoveel rook was, werden de woningen rondom ontruimd. Niemand raakte gewond. Het is nog onduidelijk hoe het vuur is ontstaan.

VRT NWS

Brand door koffiezetapparaat in restaurantkeuken

04 Jul 2022

ANTWERPEN - In restaurant Filet d’Anvers in de Lange Lobroekstraat in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. 

HLN

Brandweer blust brand in restaurant, geen gewonden: “Hopelijk in september weer open”

04 Jul 2022

ANTWERPEN - De brandweer rukte zondagnacht uit naar de Lange Lobroekstraat in Antwerpen voor een brand in restaurant Filet d’Anvers. De brand raakte snel geblust, maar in de zaak is wel heel wat brand- en rookschade. Niemand raakte gewond.

Nieuwsblad