Help Gert en zijn gezin!!

Help Gert en zijn gezin!!
Ilse Lot

Help ze de moeilijke decembermaand door

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Even met de deur in huis vallen!! 

Vorig jaar heeft Lucie de vrouw van Gert een ernstig ongeval gehad waardoor ze nog steeds thuis zit. Wat blijkt, Lucie heeft het psychisch niet goed, dit wist ze goed te verbergen voor de buitenwereld en Gert tot 3 weken terug. Deurwaarders kwamen bij Gert op het werk om beslag te leggen. Lucie deed tot dan de financiën maar betaalde de meeste rekeningen niet, ze was in deze moeilijke periode online gokveslaafd geraakt. 

 

Lucie is inmiddels opgenomen voor haar psychische klachten en voor haar verslaving, Gert en hun 2 kinderen blijven met de ellende achter. Hij is zijn vrouw voorlopig kwijt wat hem en de kinderen veel verdriet doet. Hij snapt niet dat hij of de kinderen niks door hebben gehad waar Lucie mee bezig was. 

 

De ellende waar Gert nu in zit is dat hij niet weet of ze nog in hun woning kunnen blijven gas en electra worden afgesloten net als water, tv en internet. Lucie had de afgelopen tijd zoveel betaalafspraken gemaakt en niet nagekomen dat het Gert nu niet meer lukt om wat te regelen bij de partijen. 

Wat normaal de gezelligste maand van het jaar moet zijn wordt de nachtmerrie van Gert en zijn 2 kinderen, niet mee kunnen doen met sinterklaas en kerst op school omdat er gewoonweg geen geld voor is. 

Gert is bang om op straat te komen met de kinderen. 

Als wij met z'n allen een kleine donatie gaan doen om Gert en de kinderen te laten zien dat er toch nog wat positiefs in december is. 

 

Lucie heeft een veel te groot bedrag verspeelt, meer nog dan wat we op willen halen voor Gert en de kinderen. 

 

Helpt u mee om Gert en de kinderen een nieuwe start te maken en dat Lucie hier straks ook bij mag zijn. 

 

Mijn dank is zeer groot. 

 

Liefs Ilse

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-11-2023 gestart
65x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ilse Lot

Ilse Lot

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-11-2023 gestart
65x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog