Help gezin met 3 kinderen en kinderdagverblijf na woningbrand.

Help gezin met 3 kinderen en kinderdagverblijf na woningbrand.
Nikki  Van cauwenbergh
Deel deze actie

Mijn broer en schoonzus hun huis en kinderdagverblijf is gisteren helemaal afgebrand. En zijn alles kwijt.

45 donaties
€ 2.410 van € 60.000 ingezameld

Mijn broer en schoonzus hebben gisteren een woningbrand gehad in boechout. Waar mijn schoonzus ook als zelfstandige onthaalmoeder werkte. Nu hebben ze 1 inkomen minder. Ze hebben 3 kinderen waarvan de oudste zoon vandaag ook jarig is. De kinderen zijn 1,5 jaar , 3 jaar en 9 jaar. Mijn schoonzus heeft nu geen inkomen meer. Hun woning is helemaal afgebrand en alle spullen zijn vernield /afgebrand /waterschade. Hun huis is onbewoonbaar. Ze worden nu opgevangen voorlopig bij mijn ouders. En Hun 2 honden zitten bij mij in het appartement.  Ze hebben helemaal niets meer. Help aub dit gezin met een donatie zodat ze toch al een beetje opweg kunnen met een nieuwe woning te zoeken , meubels, kleding, speelgoed,……  wij zouden jullie zeer dankbaar zijn! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-10-2022 gestart
4047x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Nikki  Van cauwenbergh

Nikki Van cauwenbergh

45 donaties
€ 2.410 van € 60.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-10-2022 gestart
4047x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Enorme schade aan vier woningen na hevige brand in Boechout: “Mijn zus is alles kwijt”

05 Oct 2022

In Boechout zijn verschillende inzamelacties opgestart voor de getroffen gezinnen na de hevige brand van dinsdag. Vier woningen zijn onbewoonbaar verklaard. Niemand raakte gewond, maar de schade is wel immens.

GVA

Grote ravage na dakbrand in Boechout: drie woningen onbewoonbaar, ook kinderdagverblijf getroffen

04 Oct 2022

BOECHOUT - De ravage na de zware dakbrand in de Alexander Franckstraat in Boechout is groot. Maar liefst drie woningen – waaronder een kinderdagverblijf – zijn onbewoonbaar verklaard, een vierde is verzelegd door het parket. De brandweer heeft het vuur onder controle en is bezig met nablussen. Niemand raakte gewond.

Nieuwsblad

Uitslaande brand treft drie woningen en kinderdagverblijf in Boechout: “We mochten nog juist onze honden in veiligheid brengen”

04 Oct 2022

BOECHOUT - In de Alexander Franckstraat in Boechout is dinsdagmiddag brand uitgebroken in een woning. Het vuur werd al gauw uitslaand en verspreidde zich over een aantal huizen. Ondertussen is de situatie onder controle, maar de schade aan de getroffen huizen is enorm. Ook een kinderdagverblijf op de hoek bleef niet gespaard. Gelukkig raakte niemand gewond. “Toen ik aankwam zag ik juist de vlammen overslaan naar onze woning.”

HLN

Drie rijhuizen onbewoonbaar na zware brand in Boechout

04 Oct 2022

In Boechout zijn drie huizen onbewoonbaar na een zware brand in de Alexander Franckstraat. Een vierde woning raakte beschadigd. Het vuur ontstond bij dakwerken en is dan uitgebreid naar de andere huizen. Niemand raakte gewond. 

VRT NWS