Help haar vooruit gaan!

Help haar vooruit gaan!

Steunactie om mijn lieve collega - alleenstaande mama - vooruit te helpen in het leven!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Het verhaal, kort en bondig. Alhoewel … 

Ik wil hierbij een hele lieve, oprechte collega een hartje onder de riem steken en iets doen voor haar & haar schattige, kleine meid. 

Jarenlang zat mijn collegaatje in een toxische relatie (wat tegenwoordig geen groot nieuws meer is …). 

Wat heeft ze eruit gekregen? 
Het positieve? Een hele lieve, kleine, schattige meid waar ze als een ware mama ALLES voor zou doen. 
Het negatieve? Kosten, schulden, mental breakdowns, kosten, … nog eens schulden, paniekaanvallen om buiten te komen, contactverbod, … zei ik al schulden? 

Helaas heeft haar ex-partner haar ertoe gedwongen om in zijn ideeën mee te gaan & hier haar zuurverdiende centjes in te pompen, wat ervoor gezorgd heeft dat ze nu zijn schulden mag afbetalen & elke maand de eindjes aan elkaar moet knopen.

Zeg maar; zorgen voor eten voor haar kleine meid, maar zelf niets mee-eten, de dagelijkse kosten waar we allen mee te maken hebben, niet toekomen om te tanken & naar het werk te rijden, enzovoort enzoverder … Ik moet er geen tekening bij maken.

Als kers op de taart liet ze mij enkele dagen geleden weten dat haar auto op zijn einde komt & ze de kosten van de garage / autokenner niet kan betalen. 1x haar auto voltanken & ze stond met tranen in haar ogen. Dit brak toch m'n hart … 

Ik weet dat dit voor velen géén fascinerend verhaal is, er véél ergere zaken bestaan dan dit, dat er zullen zijn die denken “Hier doe ik niet aan mee!” … en met alle respect! Ik ben maar een collega / vriendin die het beste met haar voor heeft & die beseft dat elke euro telt. 
Elke euro die zij moet uitgeven om te overleven, maar ook elke euro die hier zou gedoneerd worden. Kleine beetjes maken veel! 

MOCHT dit ooit lukken om een mooi bedrag bijeen te rapen, zou ik dit aan haar willen schenken om een nieuw of tweedehands autootje te kopen, zodat ze met een gerust hart kan gaan werken (zowel vaste job, nachtdiensten EN flexi!) & kan gaan & staan waar ze wilt met haar lieve meid! 

Het is het proberen waard. Want zij is het waard. 

Alvast bedankt voor de tijd die jullie hebben genomen om dit even door te nemen. Bedankt dat er misschien 1 eurootje van af kan. Bedankt om gewoon een goede vriend, vriendin, partner, mama, papa, tante,… te zijn voor iemand die het even niet meer ziet zitten. Wie goed doet, goed ontmoet! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-07-2024 gestart
18x bekeken

Actie georganiseerd door:

F. Thys

F. Thys

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-07-2024 gestart
18x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog