Help Jacqueline met haar strijd tegen maag problemen

Help Jacqueline met haar strijd tegen maag problemen
Deel deze actie via:

Met deze actie willen wij de hoge kosten van de behandelingen en de reizen kunnen betalen die Jacqueline nodig heeft.

 

Eerst en vooral willen wij je bedanken om even de tijd te nemen voor het lezen van deze pagina!

Ondanks dat Jacqueline een vrolijk, vriendelijke en gezonde persoon is in 2016 begon het ellende met haar gezondheid. Na maanden lang last te hebben van maagpijn en oprispingen, gingen de dokter eindelijk zoeken wat er aan de hand wat. Een aantal testen verder kreeg ze te horen dat ze een mag bacterie had (H. Pylori). 

Na behandelingen met medicatie leek alsof alles weer goed kwam, maar door de beschadiging die al plaats heeft gevonden, kon ze nooit meer van de zuurremmers af. Na meer dan 15 jaar later, en de zuurremmers nog moeten gebruiken, kan haar lichaam het niet meer aan. 

Wat is H.Pylori

Helicobacter pylori of te wel H.Pylori is een bacterie die in de want van de maag leeft. Besmettingen met deze bacterie komen vaak voor, het kan ook zo zijn dat je het bacterie heb en er niks gebeurt. Als het immune systeem het bacterie will gaan doden, onstaan er heftige reactie in het maag die dus de pijn, oprispingen en maagzweren veroorzakken bij Jacqueline. 

De standaard behandeling hiervoor is dus anti-biotica keur en maagzuur remmers gebruiken. anti-biotica is dan om de bacterie hopelijk te doden, en de zuurremmers om de maagwand slijmvlies tijd te geven om te genezen. Heellas is deze genezing nooit plaats gevonden bij Jacqueline.


Vervolg
Als gevolg van de zuurremmers innemen begon ze andere klachten te krijgen in haar verteringssysteem waardoor ze meer medicaties moet innemen. En zo bleeft het lijst van medicatie langer en langer te worden zonder een hoop van genezing te hebben,

 

Behandeling in Nederland

Net voor de corona heeft ze hulp gekregen van een dokter(Mesoloog) in Nederland. Bij het eerste consult blijkt dat haar hele verteringssysteem helemaal niet goed werkte door al het medicatie die ze moest innemen. 
Haar lever was aan het overwerken om al het medicatie uit het lichaam te krijgen, terwijl haar maag en darmen zo goed als niks deden, want er wat geen redenen om hun werk te doen. 
Stapsgewijs is begonnen om alles een zettje te geven om aan de gang te laten gaan, en de waslijst van medicatie weg te laten vallen. 

We zagen al vooruitgang in Jacqueline, maar toen kwam corona en alles moest dicht. Jacqueline kon geen behandeling krijg, en alles begon achteruit te gaan, erger nog ze heeft zelf corona gehad. En haar lichaam kon het besmetting niet aan, haar lichaam heeft een harde klap van gekregen en is nog steeds niet van hersteld. 

Na de lockdown heeft Jacqueline nog 1 behandeling kunnen volgen doen, maar de kosten om vanuit Aruba naar Nederland te vliegen, en dan de kosten van de medicaties te betalen zijn zo hoog opgelopen dat ze het financieel niet meer red.

Wij willen je via deze manieer vragen om Jacqueline te helpen met een kleine donatie,  zodat ze verder kan met haar behandelingen in Nederland en eindelijk weer kan genieten van het leven.

Eerst en vooral bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te lezen.

Natuurlijk zouden we heel blij zijn met jullie steun, maar het delen van deze actie op jou sociale media kan ook het grote verschil maken. 

 

Heel veel liefs en dank van Armando, Cindy, Melanie, Alexis e.a.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-05-2022 gestart
380x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Cindy Marchena

Cindy Marchena

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-05-2022 gestart
380x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch Zorg
Misbruik melden