HELP JAX AAN EEN 2DE HEUP!!

HELP JAX AAN EEN 2DE HEUP!!
sa veenendaal

jax heeft zeer ernstige HD, dankzij de mensen die alleen maar geld willen verdienen met doorfokken met honden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

jax heeft zeer ernstige HD, dankzij de mensen die alleen maar geld willen verdienen met doorfokken met honden, doordat had  jax 2 zeer slechte heupen. meerdere meldingen zijn er gemaakt tegen deze mensen maar helaas zien we keer op keer weer nestjes met puppies voorbij komen. jax is 1 van de 3 honden die wij hier vandaan hebben gehaald waaronder ook een oud teefje zeer verwaarloosd en onder tumoren en moest alleen maar een puppiefabriek zijn , die ons ook een aantal weken na haar redding met een pup verraste en die nu bij haar mag blijven en niet weggehaald wordt zoals al haar puppies voorheen.

jax heeft inmiddels al een linker heupprothese, maar helaas moet hij nu weer een heupprothese voor de rechterkant. op dit moment heeft hij behoorlijk veel pijn waardoor hij op novacam en tralieve staat, wat dus ook inhoudt dat hij een beetje suf wordt en liever niet meer wil lopen, wat dus inhoudt dat de spieren en de revalidatie van de linker heup niet echt vordert en dat is wel van zeer groot belang bij het krijgen van de rechter prothese.

helaas wordt deze operatie en prothese niet vergoed door de verzekering, ondanks de hoogste verzekering die jax heeft en moeten wij helaas dit op deze manier doen, aangezien de 1ste operatie al meer dan 7000 euro koste en nu weer een kostenplaatje van ruim  5000 euro eraan komt en daarna ook alle kosten voor revalidatie ( hydrotherapie).

aangezien ik autisme heb en normaal niet  alleen naar buiten ga  is Jax te belangrijk voor mij omdat ik met hem wel naar buiten kan en dat wordt nu helaas beperkt door zijn slechte heup.

hopelijk wordt er een stukje verlichting gegeven op het financiele gebied en zijn er mensen die dit aan het hart gaat en JAX willen bijstaan.

voor iedereen die zijn hart wil laten spreken

HARTELIJK BEDANKT!!!!!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-01-2024 gestart
73x bekeken

Actie georganiseerd door:

sa veenendaal

sa veenendaal

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-01-2024 gestart
73x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden