HELP JONG GEZIN NA BRAND

HELP JONG GEZIN NA BRAND

Gezin van mijn broer is door grote huisbrand huis en inboedel kwijt geraakt.

 
€ 0 ingezameld

Lieve mensen, 

Hierbij wil ik een oproep doen voor mijn broers gezin die is getroffen door huisbrand op 15 september 2024, waardoor hij zijn woning en inboedel is kwijt geraakt.

Ze zijn in gelukkige verwachting van hun eerste kindje wat binnen een week geboren kan worden. Hierdoor is het extra zwaar dat ook nog eens het babykamertje in rook is op gegaan. 

Ze waren net klaar met de verbouwing toen een paar maanden geleden eindelijk hun nieuwe inboedel binnen kwam waar ze heel blij mee waren, is deze helaas in de brand verloren gegaan.

Doordat er een misverstand is geweest rond de inboedelverzekering is de inboedel helaas niet verzekerd. Op dit moment loopt er een discussie met de opstalverzekering waardoor het niet zeker is of de woning grondig hersteld kan worden. De verzekering wil zich er goedkoop van af maken terwijl de technische staat na de brand onbewoonbaar is geworden. 

Ze wonen nu noodgedwongen in een noodcontainer waardoor ze gelukkig wel een dak boven hun hoofd hebben maar dit is ook niet ideaal aangezien de winter aanbreekt en een baby'tje op komst is. 

Ik wil jullie vriendelijk vragen om een bijdrage te leveren voor dit jonge gezin zodat ze binnenkort weer een normaal dak boven hun hoofd hebben. 

Er is nog heel veel onzekerheid met de verzekeringsmaatschappij waardoor elke euro gewaardeerd wordt voor een nieuwe toekomst op te bouwen. 

Ik hoop via deze weg jullie medewerking te mogen krijgen. 

🙏🙏🙏

Met vriendelijke groet, 

Petra 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
6 uur geleden gestart
364x bekeken

Actie georganiseerd door:

Petra Van der Schee

Petra Van der Schee

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
6 uur geleden gestart
364x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog