Help Joost uit de brand, laat Strak Maatwerk niet in rook opgaan!

Help Joost uit de brand, laat Strak Maatwerk niet in rook opgaan!

Vandaag ging de Keilewerf in vlammen op! Hij was niet verzekerd, laten we Joost helpen om weer een toekomst op te bouwen!

 

Er zijn al een aantal acties gestart om de jonge ondernemers van de Keilewerf te ondersteunen! Dat is geweldig! Deze actie is voor Joost van Gelder, zodat hij weer gereedschap kan kopen om door te kunnen met zijn opdrachten, via zijn website  Strak Maatwerk .zijn mooie producten krijgt hij niet terug helaas, maar zo kunnen we het leed iets verzachten!

Joost van Gelder van strak Maatwerk wil iedereen bedanken voor jullie steun en lieve en mooie reacties en alle donaties!  Ik had nooit verwacht dat iedereen zich zo zou inzetten voor mij en daar ben ik iedereen erg dankbaar voor!  Ik geef niet op ook al was dat mijn eerste gedachte, die ik had na de verwoestende brand van de Keilewerf!  Het zal een lastige klus worden om het bedrijf weer op de rit te krijgen. Gelukkig  heb ik nog mooie foto's en herinneringen van mijn meubels en van mijn fijne werkplaats die te zien zijn op facebook, instagram.  Strak maatwerk.            Hartelijk  dank iedereen.        Joost van Gelder

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-06-2023 gestart
2022x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nanna Tintel

Nanna Tintel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-06-2023 gestart
2022x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand
Misbruik melden