Help King en zijn soortgenoten ''powerbreeds''!

Help King en zijn soortgenoten ''powerbreeds''!
Suzanne van der Kruk
Deel deze actie

Algemene inzameling om powerbreeds te helpen

7 donaties
€ 105 van € 2500 ingezameld

Lieve dierenvrienden van ons allemaal,

Mijn naam is Suzanne, wonend in België en sinds vorig jaar ben ik gestart met het helpen van onze viervoeters, ik zet mij in voor dieren en asielen en help mensen vrijwillig mee met het vinden van een nieuwe gouden mand! Steeds meer zien wij honden voorbij komen die geholpen moeten worden, steeds meer vraag, er komt steeds meer druk op de asielen, en helaas zien we nog maar al te vaak de grotere, sterkere, mooie rassen voorbij komen!

Een kennis, werd een vriend, een vriend werd een samenwerking met beide hetzelfde doel: het helpen van onze powerbreed rassen! 

Mijn goede vriend, Dave van Geffen, is bezig met het oprichten van een asiel speciaal voor onze powerbreeds rassen (en hoopt eind 2021 te kunnen opengaan!), omdat deze knapperds jammer genoeg maar al te vaak ter adoptie komen of afgestaan worden, past niet meer in het gezin, valt ineens de andere hond aan, is nog niet zindelijk,… Oh ja, we zien ook geregeld puppy's voorbijkomen rond de 6/7 maand, maar deze arme schatten kunnen niet praten tegen ons! Natuurlijk blijven ze niet klein,.. maar dit wordt gauw vergeten! 

Het vrijwillige team ging van 1 naar 2, en van 2 naar plots wel 6 mensen die zich samen inzetten!

Daarom willen wij een warme oproep doen naar de buitenwereld… zodat wij elkaar kunnen helpen!

Ik zelf ben een dame met een groot hart voor alle dieren! Ik studeer dierenarts-assistente, hondengedragskundige en hondentrimmen en heb een fulltime job van 40 uur. Daarnaast help ik dieren met alle liefde en plezier! 

Daarom wil ik ook andere mensen die zich enorm inzetten voor afgestane dieren, verwaarloosde dieren, een duwtje in de rug geven! Als ook kunnen wij u hulp gebruiken voor de verwaarloosde dieren, die naar de dierenarts moeten, mensen die hondjes opvangen voor ons en zich inzetten! 

Laat ons een mooi bedrag inzamelen zodat wij King en zijn soortgenoten (de powerbreed rassen) kunnen helpen!

Het verhaal van King:

King is een American Stafford van bijna 1 jaar oud, en kwam helaas uit een niet zo fijn nestje. Deze schat bleek snel ziek en er werd vastgesteld dat hij ‘’Giardia'' had. Alleen 1 jaar later,… blijft King mager, en kreeg ik de vraag of ik hem kon herplaatsen voor het gezin waar King zat. En ik wilde King helpen, dus ik zei JA! 

Alleen moeten er uiteraard meerdere onderzoeken gepland worden… dus elke euro telt voor King! We hopen niets ernstig te vinden bij hem,… liefst gewoon aansterken met goed voer, dat goed is voor deze rassen en nodige antibiotica en een grote DOSIS LIEFDE! 

King gaat terechtkomen bij een gastgezin die zich gaan inzetten en hem gaan begeleiden naar de mooie American Stafford die hij kan zijn, maar hier zullen nog steeds vele dierenarts kosten aan verbonden zijn ! Zodat wij nadien King kunnen herplaatsen naar een warm gezinnetje, waar hij nog oud en gelukkig mag worden! 

Wie oh wie, helpt King? Alles wat er ingezameld wordt, kan u volgen op een eigen facebookpagina van King -→ King's story to his forever home, alles wat wij overhouden van jullie lieve steun, wordt automatisch doorgestort naar Dave van Geffen! 

Laat deze schatten niet in de koude staan en help ze door u fantastische en liefdevolle steun! 

En laat King een inspiratie bron zijn voor alle andere powerbreeds in nood! 

Volg zeker zijn FB-pagina voor alle updates! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Suzanne van der Kruk

Suzanne van der Kruk

7 donaties
€ 105 van € 2500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog