Help Kirsten mee aan een nieuwe start

Help Kirsten mee aan een nieuwe start
Deel deze actie via:

Het noodlot zorgt ervoor dat mijn zus helemaal opnieuw moet beginnen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Kirsten is mijn zus. Ze is een lieve, hulpzame dame van 29jaar dat steeds voor iedereen klaar staat. Ze werkt ook al jaren in een rusthuis omdat ze zo weer mensen kan helpen. 

In februari 2022 kwam het verdikt dat haar partner een zeldzame huidkanker had. Dokters gaven hem 5 jaar zonder behandeling. 

Na enkele opnames in het ziekenhuis tussen september 2022 en november 2022 hadden we al snel door dat hij eens thuis, snel weer herviel… Hoe vaker opgenomen, des te sneller herviel hij. Uiteindelijk is hij zaterdagnacht 19 november 2022 opgenomen in het ziekenhuis en in coma gehouden. Zondag zijn we pas om 19u30 mogen gaan bezoeken op intensieve zorgen. Al snel werden we geïnformeerd dat hij de volgende ochtend met veel geluk zou halen. Uiteindelijk is hij overleden op 20 november 2022.

Door dit alles is het dan ook hem niet gelukt om mijn zus bvb vruchtgebruik te geven van zijn woning zoals hij wou. Ofwel geraakte hij niet ter plaatse door een opname, ofwel had hij geen kracht en was hij letterlijk te moe. 

Door heel deze situatie moet ze dan ook helemaal opnieuw beginnen. 

Graag had ik haar hierbij wat geholpen, want enige dat ze over houdt zijn haar persoonlijke spullen kledij en haar auto.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-11-2022 gestart
62x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lindsay Vrijdag

Lindsay Vrijdag

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-11-2022 gestart
62x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog