Help! lieve hondje Geertje weer lopen!!

Help! lieve hondje Geertje weer lopen!!
Dee Havekes
Deel deze actie

Lieve Geertje is 3 meter(!) van een muur naar beneden gevallen! Ze moet met spoed naar een gespecialiseerde dierenarts!

41 donaties
38%
€ 1136 van € 3000 ingezameld

Update donderdag 16 juni:

Hallo allemaal, 

Helaas is de alternatieve behandeling NIET aangeslagen en moet Geertje ALSNOG de dure operatie ondergaan. Zie knop update voor meer info.

Zouden jullie (nog een keer ) willen doneren voor deze hele dure operatie en daarmee Geertje en mij helpen? We zijn alle donateurs heel erg dankbaar !!

---------

Update (oud) van woensdag 1 juni 22: 

We hebben vandaag heel goed nieuws gekregen! De dierenarts heeft een alternatieve behandeling gedaan en voorlopig lijkt dat aan te slaan. 

 

Zie meer uitleg bij laatste update knop. 

 

-----------

Lieve Geertje is 3 meter(!) van een muur naar beneden gevallen! Ze moet met spoed naar een gespecialiseerde dierenarts!

Bij de val is haar pootje uit de kom geschoten. NU moet ze met spoed geopereerd worden, door een gespecialiseerde dierenarts, om haar pootje weer in de kom vast te zetten, vastzetten moet met draad.

De kosten van de operatie alleen al zijn minimaal 2000 euro! Dit is exclusief de nazorg, controles, en behandelingen. al met al, denken we dat het richting de 3000 euro kan gaan lopen!

DIT HEB IK ABSOLUUT  NIET!

WIE KAN EN WIL GEERTJE HELPEN EEN DONATIE TE DOEN?!!

 

Over Geertje:

GEERTJE is 12 jaar en is heel vrolijk en actief. Van pup af aan is ze al een speciaal hondje. Zo is ze nog NÓÓIT in haar leven bijterig,  boos, grommerig,  naar naar iets of iemand geweest! Ze kent geen KWAAD!

Gelijk, als pup, vond ze dingen LEREN heel erg leuk, en kan je echt zo aankijken met haar lieve oogjes: “wat kan ik voor je doen?”, en “doe ik t zo goed?". Als t dan lukt is ze zo trots! Zo heeft ze in de loop van de jaren wel meer dan 20 trucje geleerd, gewoon, omdat ze dat leuk vind. Ook nu nog leert ze nieuwe erbij. 

Hier, in de benedenstad van Nijmegen staat ze bekend bij kinderen als t CIRCUSHONDJE, omdat ik ze wijsmaak dat ik haar bij het circus heb gekocht als ik alle trucjes met haar doe. BV: door m'n armen springen, zigzaggend door mijn benen, omrollen, een rondje dansen op haar achterpoten, schuddebuiken, enz.enz en dan altijd als láátste ‘ buigen’ (doordat ze haar 2 voorpoten naar beneden doet, lijkt t net of ze buigt), geeft mij  een kusje en dan is het ‘KLAAR’ !! En natuurlijk geloven de kindjes mij en worden zo blij als ze mij en ‘T CIRCUSHONDJE’ weer zien!! Ook heeft ze bij heel wat volwassenen een grote GLIMLACH op hun gezicht getoverd. Ze heeft in haar leven zoveel mensen BLIJ GEMAAKT EN ONTROERD!!  DAT IS ONBETAALBAAR!!

ALSTUBLIEFT,  geef Geertje de kans om nog meer mensen blij te maken, en dat ze nog een flink aantal jaren gezond, en ZONDER PIJN door het leven kan.

Ze heeft dat verdient….

Ik ben je heel erg dankbaar als je een donatie wil doen, zodat ik de kosten voor de dierenarts, de operatie, en behandelingen kan betalen.

Hoe klein dan ook, iedere bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd, door mij en door Geertje!

(Als blijkt dat de kosten minder zijn, pas ik het streef bedrag gelijk aan!!)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-05-2022 gestart
1161x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Dee Havekes

Dee Havekes

41 donaties
38%
€ 1136 van € 3000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-05-2022 gestart
1161x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog