Help Mark weer te sprankelen

Help Mark weer te sprankelen
Luc Luc

Geachte lezers / belangstellenden, Wij zijn een inzamelingsactie begonnen voor een goede vriend van mij Mark

 

Geachte lezers en belangstellenden,

Wij zijn een inzamelingsactie begonnen voor onze goede vriend Mark.

Een jaar geleden is Mark helaas slachtoffer geworden van een zwaar auto ongeluk, door een bestuurder onder invloed van alcohol, en drugs. Door dit ongeluk is Mark zwaar gewond, en gedeeltelijk verlamt geraakt. Als gevolg van dit ongeluk heeft hij te horen gekregen dat hij zijn leven moet vervolgen in een rolstoel. En dit allemaal door iemand anders onverantwoord gedrag.

Naar aanleiding hiervan is Mark zijn leven compleet  omgedraaid. Wij kennen mark als een actieve jongen, met passie voor auto's. Het doet ons daarom erg veel pijn om hem zo te zien. Sinds deze traumatische gebeurtenis is Mark zijn sprankelende persoonlijkheid zorgwekkend gedaald, en zit hij in een sterk toenemende depressie. Om iemand die altijd actief is geweest in deze staat te treffen heeft ons erg ontdaan, wij maken ons daarom erg zorgen.  

Voor velen staat Mark bekend als een motivator en een voorbeeld, maar helaas heeft hij onze hulp nu zelf hard nodig. Het voelt nu onze beurt om hem weer te laten sprankelen. Met deze inzamelingsactie hopen wij een rolstoelbus te kunnen realiseren zodat Mark weer verder kan met zijn leven, en zich op een efficiënte manier kan laten vervoeren. Tevens willen wij er natuurlijk ook voor zorgen, dat we alle leuke plekken weer kunnen bezoeken die nu voor hem helaas onmogelijk, of moeilijk te bereiken zijn.

Mark ging geregeld naar auto evenementen, dit was/blijft een van zijn favoriete bezigheden. Onze dankbaarheid zou daarom enorm groot zijn als wij doormiddel van deze inzameling, op een gangbare manier, snel weer samen naar evenementen kunnen!

Helpt u ook mee om onze doelen te bereiken?

Laten we Mark weer een mooie toekomst en vooruitzicht bieden.

Met vriendelijke groet,

Familie en vrienden

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-07-2023 gestart
541x bekeken

Actie georganiseerd door:

Luc Luc

Luc Luc

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-07-2023 gestart
541x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog