Help masha 🐈‍⬛

Help masha 🐈‍⬛
Naida Zahi

Hallo allemaal, Masha werd op 4 oktober 2022 door mij en mijn man geadopteerd. Masha heeft een tumor op haar schildklier 🥺

 

Help Masha !

Hallo allemaal, ik ben Naida en ik wil geld voor onze geadopteerde kat Masha proberen te verzamelen. Masha werd op 4 oktober 2022 door mij en mijn man geadopteerd. Masha heeft een tumor op haar schildklier gehad. Masha kreeg medicatie toegediend maar door allergische reactie op de pillen moesten we met de behandeling stoppen. Wij gingen vervolgens alternatieve behandelingen zoeken. Masha werd bij UKC Utrecht opgenomen voor alle onderzoeken. Er waren twee behandelingen mogelijk: operatie (weghalen van zieke kant van haar schildklier) en radioactieve jodium behandeling. Wij kregen het advies om Masha te laten opereren. Met alle hoop en vertrouwen hebben we dat gedaan. Een maand later na operatie blijkt Masha nog steeds symptomen te hebben van een te snel werkende schildklier (tumor). Het was weer tijd om naar de dierenarts te gaan. Uit bloedonderzoek bleek dat operatie toch niet helemaal gelukt is en dat tumor waarschijnlijk verder verspreid in de keel zit. De enige mogelijkheid om Masha nu te redden is om de radioactieve jodium behandeling te doen. De schatting is dat de scan, behandeling en bloed prikken minimaal €3500 gaan kosten. Ik hoop dat er mensen zijn die Masha willen helpen zodat Masha’s leven gered kan worden en dat zij met onze andere kat nog leuke jaren samen mag doorbrengen.

Nog een heftige verhaal, verleden van Masha: Onze ontmoeting met Masha was heel erg emotioneel. Ze werd door drie auto’s aangereden toen wij onderweg naar de notaris waren om ons droomhuis te kopen dat wij vervolgens moeten verbouwen en opknappen. Een hele mooie dag maar toch weer niet. Ik en mijn man zagen het gebeuren toen Mascha aangereden werd en wij konden niet doorrijden zoals alle andere auto’s. Masha is een echte vechter. Masha had gebroken bekken, vermoedelijk een TIA en een grote wond op haar been die tot het bot open was. Ze was niet gechipt. Ze zou naar het asiel gaan omdat haar eigenaar niet gevonden kon worden. Toen wij dat hoorden hebben wij haar een huisje en veel liefde gegeven, echter bleek ze achteraf ook nog eens een doodzieke kat te zijn. Een maand lang was Masha aan het vechten voor haar leven. Masha is een hele lieve kat die honderden kopjes per dag gaf ook toen ze zoveel pijn had. Masha verdient zeker nog een kans.

Het zou heel fijn zijn als jullie willen helpen, heel erg bedankt! En iedereen bedankt voor het lezen van Masha’s verhaal.

❤️🐈‍⬛ Masha

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-03-2023 gestart
719x bekeken

Actie georganiseerd door:

Naida Zahi

Naida Zahi

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-03-2023 gestart
719x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog