Help mensen die graag verder willen met hun Levensreis of Levensmissie ❤️

Help mensen die graag verder willen met hun Levensreis of Levensmissie ❤️
Freedom for All ❤️ Worldwide
Deel deze actie via:

Sommige mensen krijgen een vastloper of een crash in hun leven...

 
€ 0 ingezameld

Hoi hoi, heb veel diverse contacten en misschien ken je mij daarom al of heb je mijn naam eerder ergens langs zien komen... 

Zelf ben ik gecrashed in mijn leven, zowel financieel als maatschappelijk en ben mijn eigen leven nu weer aan het opbouwen. Sinds kort heb ik een job, Kan nu mijn eigen boodschappen weer betalen, hoe fijn is dat. Elke dag bekijk ik wie ik mentaal kan ondersteunen of oppeppen, zodat diegene ook weer een stapje verder kan komen in zijn leven. 

Meerdere mensen heb ik reeds kunnen weerhouden van hun beslissing om zelfmoord te plegen. Helaas is dat niet bij iedereen gelukt, dat doet nog steeds pijn. Ook stierven er bekenden van mij die kanker hadden, ik zal het nooit vergeten hun enorme strijd om door te willen leven… Ze moesten zich er helaas bij neerleggen.

We doen uiteindelijk allemaal een stukje van het grote geheel, ook van het grote ontwaken. 

Soms wil ik ook mensen financieel ondersteunen die direct hulp nodig hebben. Een hele lange periode was ik hiertoe zelf niet eens in staat, omdat ik zelf helemaal aan de grond zat van mijn bestaan. Mijn wens is om in de toekomst de mogelijkheid te krijgen om meer mensen financieel te ondersteunen of op een andere wijze. Bijvoorbeeld getraumatiseerde mensen doorverwijzen naar een goede therapeut. Dat doe ik reeds middels de Bart van Well Foundation. De wegen zijn hiervoor reeds geplaveid. Ja, dat kan ik op mijn naam schrijven dat ik dit reeds heb opgezet, dit deed ik in samenwerking met Bart van Well, zijn naam draagt de foundation. Dit deed ik in de tijd dat ik heel veel tijd had en geen geld had in mijn portemonnee. 

Ook tijd is een kostbaar bezit, daar kom je pas achter wanneer je weer iets nieuws gaat opbouwen. Je krijgt dan ineens zoveel 'things to do' en ja, ik kom al tijden tijd tekort om alles te kunnen doen wat ik eigenlijk zou willen doen. 

Er komen gelukkig steeds meer vrijwilligers, vertrouwenspersonen en therapeuten op mijn pad. Gezamenlijk kunnen wij nu mensen in psychische nood adequaat helpen en weer levensmoed geven om door te gaan met hun leven en om hun levenspad (Missie) te vervolgen, waarvoor ze op aarde in hun huidige incarnatie zijn gekomen. 

Dat geldt ook voor mij, ik heb ook een Missie te doen in mijn leven, die boodschap kreeg ik als kind al mee. Lees de tekst op de zeilboot en kijk eens wat ik vast heb in mijn rechterhand, een roer, koersend naar onze vrijheid.

Vaak zijn het mensen met heel veel gaven, talenten, kennis en vaardigheden die vastlopen in hun leven. Ik kan erover meepraten, het overkwam mij ook, heb zelf deze ervaring ook gehad. Ben mentaal en financieel gecrashed toen ik het een en ander hoorde over seksueel misbruik. Ik verloor al mijn motivatie om mijn job naar behoren te doen en wilde maar een ding, onderzoek doen en de bevolking daarvan op de hoogte brengen. 

Gelukkig ben ik geen opgever, ik ben een doener en durf (tijdig) om hulp te vragen, ook voor anderen en ook van Boven. 

Daarom heb ik deze oproep voor mijzelf en mijn medemensen geplaatst. 

#durftevragen

Lieve groet ❤️ Dienie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-10-2022 gestart
1175x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Freedom for All ❤️ Worldwide

Freedom for All ❤️ Worldwide

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-10-2022 gestart
1175x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog