Help met mijn droom

Help met mijn droom

Mijn droom is om een boot te kopen en de horizon tegemoet te varen, met de wind in mijn haren en een gevoel van vrijheid. Maa

 

Help! Mijn Droom Zinkt Sneller Dan Mijn Bankrekening

 

Lieve mensen,

 

Het leven is mooi, zeggen ze. Nou ja, behalve als je een grote droom hebt en je bankrekening doet denken aan de Sahara: leeg en droog. Laat me je meenemen in mijn (wat ooit een glansrijke) droom was. Ik wilde een boot. Niet zomaar een boot, maar dé boot waarmee ik elke zonsondergang tegemoet zou varen, met de wind in mijn haren en een gevoel van onbegrensde vrijheid. Ja, die droom.

 

Je ziet het al voor je, toch? Ik sta daar aan dek, zonnebril op, een nonchalante glimlach terwijl ik naar de horizon staar. Wat een plaatje! Alleen is er een klein, minuscuul probleem. Mijn droom is als een lekke opblaaskrokodil: hij zinkt, en snel ook.

 

Ik heb mezelf overtuigd dat ik die boot nodig heb. Serieus, het is niet zomaar een grill. Het is een manier om mijn ziel te voeden, mijn stressniveau omlaag te brengen en misschien, heel misschien, om de vissen in mijn buurt wat angst aan te jagen met mijn stuurmanskunsten. Maar toen kwam het moment van de waarheid: een blik op mijn bankrekening. Laten we zeggen dat diezelfde bankrekening nu op de lijst staat van “zaken die gered moeten worden.”

 

Nu, in plaats van te genieten van de zeebries, zit ik hier met het verontrustende vooruitzicht dat mijn droom misschien wel blijft waar hij is: verankerd in fantasie en verre van werkelijkheid. Dus, hier ben ik, met een plan B dat net zo waterdicht is als een vergiet: crowdfunding.

 

Ja, ik hoor je al denken: “Waarom zou ik in vredesnaam geld geven aan iemand die gewoon een boot wil?” Eerlijk? Omdat ik jouw hulp nodig heb om deze epische droom te realiseren en omdat, eerlijk gezegd, het gewoon hilarisch zou zijn om te zeggen dat ik een boot heb dankzij de goedheid van vreemden op internet. Elke donatie brengt me een stap dichter bij het varen over de golven in plaats van te verdrinken in de kosten.

 

Dus, als je ooit het gevoel hebt gehad dat je een bijdrage zou willen leveren aan het realiseren van een buitengewone, onmiskenbaar geweldige droom, hier is je kans. Help me mijn droom vlot te trekken en de horizon tegemoet te varen. En hey, wie weet, misschien nodig ik je wel uit voor een vaartochtje als het zover is!

 

Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal, en voor elke bijdrage die je kunt missen (ook al is het maar genoeg voor een enkele roeispaan).

 

Met een scheve glimlach en een beetje hoop,

 

Fam. Van de Berg

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-08-2024 gestart
98x bekeken

Actie georganiseerd door:

Maurice Berg

Maurice Berg

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-08-2024 gestart
98x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog