HELP MIJ (dakloos) aan GELD voor eten, kleding, zorgverzekering et cetera!

HELP MIJ (dakloos) aan GELD voor eten, kleding, zorgverzekering et cetera!

Trefwoorden: Al 17 jaren lang dakloos, buiten overnachten, gruwelijk honger lijden, ernstig ziek, hevige pijn et cetera...

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Geachte lieve mensen,

Inmiddels ben ik (man van 45) al 17 jaren ongewild dakloos: (omgerekend leef ik inmiddels al 6264 dagen op straat)!

In 2007 ben ik (door middel van een scheiding) mijn huidige koopwoning verloren en direct op straat beland! Ook ben ik destijds mijn geliefd werk (varkenshouder) noodgedwongen moeten loslaten (bezat destijds een prachtig, gezond- en winstgevend biologisch bedrijf met 4500 mesvarkens) verloren, ook daarnaast nooit geen contact meer gehad met mijn ex-vrouw en hierdoor mijn kinderen ook al (sinds 2007) niet meer gezien wat mij nog elke dag pijn en verdriet geeft!  

Ik heb geen verslavingen (en ook geen verleden hiermee)! Ik drink NOOIT GEEN alcohol, gebruik NOOIT GEEN drugs, heb GEEN schulden, GEEN psychische (geestelijke) problemen en NOOIT aan criminele activiteiten gedaan: (blanco strafblad)!!

Tevens ben ik Veteraan: op uitzending geweest in o.a. Servië, Bosnië, Afghanistan- en Iraq (vredes- en geheime missies) in dienst van Defensie en de Nederlandse Krijgsmacht!

Ik overnacht ‘noodgedwongen' altijd ergens buiten (dus ook als het vriest en/of sneeuwt). In het verleden heb ik zelfs met temperaturen van -25°C buiten overnacht! Sinds 2007 heb ik nooit geen bed meer gezien en elke nacht buiten overnacht!

De gemeente Woerden waar ik altijd ingeschreven gestaan heb doet NIETS! Ook de ‘zogenaamde' (hulp)instanties laten mij als dakloze- en ernstig zieke burger als een afgedankte straathond aan mijn lot over! 

Een sociale huurwoning alsmede een bijstandsuitkering krijg ik bewust niet enkel gezien het feit ik geen woonadres meer heb! Ik lijdt gruwelijk honger, heb GEEN geld om ergens te kunnen douchen, GEEN geld voor warme en schone kleding, GEEN geld voor een zorg(ziektekosten)verzekering en GEEN geld voor medicatie voor mijn nieren en hart welke voor mij van levensbelang/cruciaal zijn et cetera…

Ik heb dus PER DIRECT geld nodig! In de eerste plaats voor (prioriteit) dagelijks iets te eten en drinken te kunnen kopen!

Werken kan en mag ik beslist niet! Ik heb namelijk terminaal nierfalen, nierinsufficiëntie en ook hartfalen! Mijn nierfunctie is nog 21% en mijn hart pompt het bloed niet goed rond! Ik heb telkens bloed bij mijn urine, ben fysiek ernstig verzwakt en moet vaak overgeven omdat ik me hondsberoerd voel!

 

De gemeente Woerden doet (nogmaals) HELEMAAL NIETS voor mij (notabene als enige dakloze burger) in Woerden! Ik krijg als enige dakloze in Woerden geen sociale huurwoning toegewezen (zelfs niet eens een slaapplek) en geen bijstand uitkering of geld om eten en drinken van te kunnen kopen!

Ook woningcorporatie Cazas Wonen (voorheen GroenWest) wijst mij als dakloze burger beslist geen sociale huurwoning toe! De (momenteel nog beschikbare) sociale huurwoningen geven ze voor niets weg aan asielzoekers (statushouders) en Oekraïense vluchtelingen!  

 

Dus lieve mensen,                                                               

Wie HELPT MIJ aan GELD? Wie heeft er een hart van (puur) goud? Wie is (sociaal- en financieel) begaan- en emotioneel betrokken met dakloze mensen? Wie kan een klein of (liefst) groot bedrag missen?

Stort alstublieft iets (liefst gul) zodat ik eindelijk weer eens wat geld te besteden heb en financieel weer kan ademen! 17 jaren 'noodgedwongen' op straat zwerven, struinen en overnachten (noodgedwongen overleven) is echt niet niks!

 

Alvast (heel beleefd) hartelijk- en vriendelijk dank,          (een verdrietige, eenzame- en zieke dakloze man)!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-01-2024 gestart
97x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bjorn Rademakers

Bjorn Rademakers

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-01-2024 gestart
97x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog