Help Mij en Vrouwelijke Slachtoffers van Stalking

Help Mij en Vrouwelijke Slachtoffers van Stalking
Vrouwelijke  Slachtoffers

Ik heb uw Hulp nodig en wil een Steunpunt voor Vrouwelijke Slachtoffers van Stalking oprichten...

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo lieve mensen,

Ik wil graag een Steunpunt gaan oprichten speciaal voor Vrouwen die net als mij, Slachtoffer zijn (geweest) van Stalking.. 

 

Het maakt echt mensenlevens kapot! De traumatische gevolgen daarvan worden vaak zwaar onderschat en daarom wil ik het onder de aandacht brengen...

Mijn hulpvraag is om een kleine financiële steun/bijdrage om dat laatste stukje van mijn nachtmerrie te kunnen afsluiten, zodat ik eindelijk Nieuwe invulling aan m'n leven kan gaan geven in de vorm om anderen weer te kunnen helpen...

Hieronder mijn eigen verhaal om'n zo duidelijk mogelijk beeld te geven betreffende mijn financiële Hulpvraag en de Reden waarom ik dit speciale Steunpunt wil oprichten...

Vanwege mijn privacy gebruik ik een fictieve naam, mijn excuses hiervoor.

Laat ons lijden niet voor niets zijn geweest en dat er hier iets positiefs uit mag komen…

 

Mijn naam is Isabelle,

Alleenstaande moeder van de 2 liefste kinderen vd wereld. Zelf zijn wij helaas slachtoffers van ernstige stalking en doodsbedreigingen en ben ik daardoor veel op de vlucht geweest met m'n kinderen.

Naast de langdurige stalking ben ik ook nog eens compleet Beroofd van al mijn hardgespaarde geld waar ik zoveel jaar zo hard voor gewerkt heb en heeft deze persoon mij diep in de schulden gebracht en ook dierbare bezittingen (waaronder armband en ring van mijn liefste onlangs overleden moeder) gestolen... De emotionele waarde daarvan is en blijft onbetaalbaar en onvervangbaar...

Mijn kinderen heb ik helemaal alleen zonder hulp opgevoed, vader heeft vanaf dat ze klein waren in de steek gelaten. Nooit geen cent alimentatie gezien. Daarom heb ik altijd Fulltime hard gewerkt en daarnaast met liefde en plezier ook vrijwilligerswerk gedaan omdat ik altijd graag anderen wilde helpen...

Totdat ik vanwege zware Burnout met n depressie thuis kwam.

De stalker kwam in mijn leven als “Hulpverlener” vanuit een Stichting die daarin gespecialiseerd was en hij zou mij komen helpen en steunen, beginnend met de praktische dingen, zodat ik kon herstellen en weer op eigen benen kon staan.

Hij begon met de achterstallige post en opgeopende brieven te openen. Hij zag de schrijnende situatie en zei dat alles goed zou komen en hij alles zou gaan regelen.

Ik moest mij voor even beter maar niet meer bezig houden met de post en ook niet meer openen omdat ik daar stress van kreeg, maar ze bewaren tot hij weer kwam. Hij belde in mijn bijzijn naar instanties voor betalingsregelingen enz..

Hij kwam zoooo kalm, begripvol en behulpzaam over en won daarmee mijn vertrouwen.

Tot ik op n dag een naar gevoel had, dat er dingen niet klopten. Ik begon de papieren te openen en pakte de stapels erbij. En wat bleek…

Ik zag allemaal betalingsherinneringen van al mijn vaste lasten en dat vooral m'n hypotheek een paar maanden niet betaald was. Ze stonden op't punt beslag te gaan leggen op m'n huis!

Op mijn bankrekening zag ik allerlei rare overschrijvingen en stortingen en bestellingen die ik niet begreep. Ik stond zwaar in het rood… allll m'n spaargeld was weg plus inclusief het geld van m'n kinderen voor hun toekomst!!

Toen pas begreep ik waarom ik me niet bezig moest houden met m'n administratie, zogenaamd onder het mom om mij te “ontzien”… maar al die tijd dat hij zogenaamd bezig was met mij te “helpen” , was hij bezig met mij compleet failliet te maken en had hij overal schulden op mijn naam gemaakt. Ook kwam ik er toen pas achter dat al m'n kostbaarheden gestolen waren.

Toen ik hem ermee confronteerde dat ik naar de politie was gegaan en hem had aangegeven werd hij zeer agressief en begonnen de bedreigingen.

De politie kwam erachter dat de “instelling” waar hij voor zou werken, niet eens bleek te bestaan! Deze nachtmerrie werd alsmaar ernstiger en erger.

Ik werd met de dood bedreigd als ik niet zou stoppen met hem te ontmaskeren, hij dreigde m'n kinderen op school op te wachten en mee te nemen, hij dreigde een bezoekje te brengen aan m'n bejaarde ouders, stuurde me foto's van geëxecuteerde mensen, ik zou onverwachts opgewacht worden en met plezier neergeschoten worden, s'nachts werd er gebonkt en aangebeld, ons huis zou in brand gestoken worden met ons 3 erin, enz enz.

De meest extreme lugubere psychopatische bedreigingen die je maar kon bedenken! (Alle bedreigingen en politie meldingen, aangiften heb ik ook allemaal nog als bewijs) Ondanks al dit bewijs kon de politie niets doen omdat hij onvindbaar was.

Dit ging hele lange tijd zo door en ik had niemand met wie ik dit kon delen.

Raakte compleet geïsoleerd van alles en iedereen, Want ik durfde uit angst niemand erbij te betrekken, vooral m'n dierbaren niet, bang dat hen iets zou overkomen omdat hij daar ook mee had gedreigd!

Vandaar mijn idee over mijn Steunpunt die ik wil Oprichten!

Want ik was kapot, stond er helemaal alleen voor als alleenstaande moeder, ik leefde met m'n kinderen letterlijk in De Hel… Vooral mijn kinderen hebben daar hèèl erg zwaar onder geleden! Zij hebben nog steeds last van ptss…

Door hem ben ik alsnog inmiddels mijn koophuis kwijtgeraakt, mijn baan was ik kwijt, ik was diep in de schulden geraakt, geen ene cent meer over… om mijn kinderen destijds eten te kunnen geven waren we bij de voedselbank beland. Ik had letterlijk in 1 klap helemaal niets meer…

Het heeft echter nog hele lange tijd geduurd voordat ze hem ergens in het land hadden opgespoord. Mn depressie was zwaar verergerd en het waren vreselijke zware en vooral angstige tijden voor hij eindelijk werd veroordeeld en zijn straf kreeg. (Ook hier heb ik de rechtbank papieren van)

Wat mijn bedoeling van deze hulpvraag is:

Inmiddels zijn we gelukkig nu een tijd verder en naar'n sociale huurwoning verhuisd. Vraag niet hoe en hoelang het me heeft geduurd, maar de aangerichte financiële schade heb ik in de tussentijd met veel pijn, tranen en moeite ver (90%) kunnen oplossen en aflossen.

Maar dat ene laatste stukje wegwerken lukt me niet meer. Dit komt omdat ik bovenop dit alles, ook'n chronische immuunziekte erbij heb gekregen waardoor ik nu extra medische kosten heb vanwege mijn ziekenhuis behandelingen en  medicatie waar ik zelf gedeeltelijk aan moet bijbetalen en niet vergoed krijg.

DAAROM VRAAG IK AUB OM UW HULP..

Want zodra dat financiële stukje aan achterstand, veroorzaakt door de stalker weg is, ben ik eindelijk Verlost en kan ik me EINDELIJK GAAN FOCUSSEN OP HET OPRICHTEN VAN HET STEUNPUNT en vooruit kijken naar de Toekomst!

Ondanks alles wat we hebben meegemaakt en ondanks mijn ziekte, zou ik graag weer iets (voor anderen) willen betekenen en me weer mens en nuttig willen voelen.

Waar ik zo naar uitkijk is om dan eindelijk het Steunpunt op te kunnen richten wat ik al zo lang wil doen en zo NOODZAKELIJK vind.

Reden?... Ik voelde me destijds zo onbegrepen, omdat ik niet 1 iemand was tegengekomen die het zelf ooit persoonlijk had meegemaakt en uit ervaring met me mee kon praten en ècht begreep hoe het voelt om alles kwijt te raken en hoe het voelt als het leven van je kinderen en jezelf op het spel staat.

En juist die steun en begrip had ik destijds zoooo hard nodig!

In al die jaren dat ik er middenin zat, ben ik inmiddels zo Ervaren met "het systeem" en hoe het werkt en heb ik zooooo veel gezien gehoord en geleerd dat ik andere vrouwen in zo'n situatie wil helpen. Door hun Wegwijs te maken en te Ondersteunen, Belangrijke tips en Advies te geven en te Helpen met wat en waar ik maar kan!

En juist daarin wil ik dus het verschil maken!

Want iedereen verdient een nieuwe kans op Geluk en een Rustig Leven.. ❤️❤️❤️

Mijn dank is groot! 

En mijn dank zal nòg groter zijn als met uw hulp dat laatste stukje financiële zorg voor mij verdwijnt, en er Dankzij uw steun het 1e Landelijke STEUNPUNT VOOR VROUWELIJKE SLACHTOFFERS VAN STALKING kan ontstaan!

 Liefs, Isabelle 💞

P.s. zouden jullie dit voor mij ook verder willen delen want ik ben nog niet zo goed op Social media... Dank u!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-06-2022 gestart
677x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vrouwelijke  Slachtoffers

Vrouwelijke Slachtoffers

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-06-2022 gestart
677x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog