Help mij om andere te kunnen helpen

Help mij om andere te kunnen helpen

Ik heb geld nodig om mijn plan te kunnen opzetten om mensen te helpen in (aankomende) financiële problemen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Ik start deze campagne omdat ik zie hoe slecht het financieel voor veel mensen is. 

Ze kunnen hun rekeningen niet meer betalen en hulp is vaak moeilijk te vinden. Banken en instellingen kunnen de oplossing niet bieden om financieel overeind te blijven. 

Ik heb een dochter van 3 en ik maak me zorgen over hoe haar toekomst eruit zal zien. Ik wil niet dat ze ooit in de problemen komt en toch zien tegenwoordig veel ouders hun kinderen in financiële problemen komen. 

Ik wil dit niet voor mijn kind. Ik wil dit niet voor andermans kind. Ik wil niet dat zoveel mensen vooral de mentale strijd moeten voeren die financiële problemen met zich mee brengen. 

Ik wil hier zo graag bij helpen en ik kan zodra ik dit doel behaald heb mensen financieel ondersteunen en zo de problemen voorkomen en/of oplossen. 

Ik heb hiervoor een doordacht plan van aanpak. Hiervoor is alleen nog een startkapitaal nodig. Zoals ik al eerder aangaf, wordt het financieel steeds moeilijker om rond te komen. Mensen worden van hun stroom en gas afgesloten of komen zelfs op straat terecht. 

Deze mensen hebben dringend hulp nodig. Ik kan dit niet bereiken zonder uw hulp. Ik denk dat heel veel mensen die steun nodig hebben. Meer mensen dan dat we denken. Ik wil die hulp kunnen geven. Ik zeg niet dat ik iedereen in 1x tegelijk kan helpen of alles voor iedereen kan oplossen. Hier gaat tijd overheen en zal veel tijd en werk in zitten.

Dit is een begin van hopelijk iets heel moois, wat veel mensen kan helpen in deze moeilijke tijd. Ik hoop dat ik met mijn project kan beginnen en zo door kan groeien dat ik elke maand meer en meer mensen mijn hulp kan aanbieden. 

Ik hoop op uw steun om dit op te zetten. Elk bedrag wordt zeer op prijs gesteld.

 

Alvast enorm bedankt! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-10-2022 gestart
127x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jill Mieremet

Jill Mieremet

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-10-2022 gestart
127x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog