Help mijn dochter met haar (nieuwe) deur!!!

Help mijn dochter met haar (nieuwe) deur!!!
Tuti Riyani
Deel deze actie

Onrecht

0 donaties
€ 0 van € 1098 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Mijn dochter studeert en woont op kamers in Den Haag. 4 studievriendinnen van mijn dochter hadden 112 gebeld omdat ze een paar uur niets meer hadden vernomen van mijn dochter. 3 maanden geleden was mijn dochters studievriend overleden aan zelfdoding. Die 4 studievriendinnen waren erg angstig dat mijn dochter ook zelfdoding had gedaan (terwijl er geen enkele aanleiding voor was - die zelfdoding van hun studievriend heeft impact op ze gehad). 

De politie nam de melding zeer serieus en hebben de deur van mijn dochter haar studentenkamer open gebroken. Daarna hebben ze mij pas gebeld. Ik schrok me behoorlijk, dat kun je wel voorstellen! Waarom niet mij meteen bellen voordat ze haar deur open braken. 

Ik had mijn dochter een uur daarvoor nog gesproken en ze was bij haar vriend in Amsterdam. En zoals ik mijn dochter ken, heeft ze vaker haar accu leeg. Toen de politie mijn verhaal hoorde, waren ze gerustgesteld en hadden ze geen reden meer om in haar kamer te zijn. Maar de deur was wel opengebroken en stuk. Politie zette een hangslot aan de buitenkant op. 
 

En mijn dochter kon de sleutels van het hangslot op het politie bureau ophalen. Dat hangslot was voor hun rekening - politie. Ik vroeg natuurlijk hoe het nu met de kapotte deur staat. Dat moesten wij met de huurbaas regelen. Ook fijn! Not! Ik was nogal verbouwereerd. Mijn dochter ook, erg verdrietig ook. Dit had ze niet verwacht van haar 4 studievriendinnen. 

Ondertussen de huurbaas gecontacteerd. Er moet een nieuwe deur geplaatst worden - dit was ook niet een gewone buitendeur maar brandveilig etc. En moest besteld worden. Ze kon hierdoor een aantal dagen niet in haar eigen kamer, want de deur kon alleen van de buitenkant op slot. 

Voor wie zijn de kosten dan? Je raadt het al: voor mijn dochter - zij is hoofdhuurder en het is haar deur. De huurbaas vond het  uiteraard een erg vervelende situatie maar ondanks dat wordt de factuur van 1098,- wel op haar verhaalt, er is geen verzekering in het contract. En een student heeft dit even op haar bankrekening. NOT!

Daarom wil ik jouw hulp! Alle beetjes helpen! Ik hoop dan ook echt, dat lezers mijn dochter kunnen helpen. Dit geeft haar heel veel stress. En juist in deze periode van Corona - was haar studie jaar al zo stressvol. 

Deze gekke situatie voelt als onrecht aangedaan. Mijn dochter is toch het slachtoffer van een onterechte melding. Mijn dank zou onwijs groot zijn, als je mijn dochter wil helpen met deze grote factuur !!!


liefs 
Tuti & Emma 

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 30-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Tuti Riyani

Tuti Riyani

0 donaties
€ 0 van € 1098 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog