Help mijn familie in Gaza

Help mijn familie in Gaza

Mijn familie heeft alles verloren Ik wil mijn familie niet verliezen.Alsjeblieft,ik heb jullie hulp nodig om mijn familiy

 

Mijn naam is Asmaa, ik kom uit Gaza en mijn familie – mijn moeder, vader en zus – zit allemaal vast in Gaza-stad.

 

  Mijn familie ontsnapte ternauwernood aan de dood nadat de woonwijk waarin ze woonden volledig verwoest was.  Ze bleven op hun plaats vastzitten – waarbij verschillende familieleden gewond raakten – en dagenlang omringd door Israëlische tanks zonder dat iemand hen kon bereiken.  Mijn vader bloedde zo erg door een beenblessure dat hij hechtingen nodig had.  Mijn oudere broer stierf aan haar verwondingen terwijl hij op hulp wachtte.

 

  Toen dit gebeurde, terwijl ze onder het puin om hulp riepen, kon ik alleen maar bij de telefoon blijven zitten en wachten tot ze geen signaal meer hadden om mij te bellen.

 

  Mijn familie werd van deze terreur gered, maar bevindt zich nu nog steeds in een ongelooflijk onstabiele en gevaarlijke situatie in Gaza-stad.  Ze krijgen nauwelijks water of voedsel en lijden aan extreme honger en dorst;  Ze moesten letterlijk veevoer consumeren om te overleven.  Mijn schoonzus, die haar eerste kind verwacht, lijdt aan ondervoeding.  Zelfs de medicijnen die mijn vader nodig heeft omdat hij aan een hartaandoening lijdt, zijn niet verkrijgbaar!  Mijn familie heeft niet eens een tent.  Om ze te beschermen tegen de kou van de winter!  Ze wonen in de ruïnes van een gedeeltelijk verwoest huis!

 

  Ik wil mijn familie helpen deze verschrikking te overleven.  Elk bedrag dat je kunt geven zal naar hun onmiddellijke behoeften gaan - water, voedsel, de medicijnen van mijn vader, de zwangerschap en geboorte van mijn schoonzus - en ik hoop mijn familie te helpen alles te herstellen wat verwoest is door de vernietiging van ons gezin.  Familiehuis.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-02-2024 gestart
186x bekeken

Actie georganiseerd door:

Asmaa Abuselmi

Asmaa Abuselmi

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-02-2024 gestart
186x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden