Help mijn familie om te overleven in Gaza.

Help mijn familie om te overleven in Gaza.

De dringende noodzaak om mijn familie te helpen bij de evacuatie uit Gaza.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Sinds 7 oktober is de situatie van mijn familie elke dag verslechterd, en ze hebben het gevoel dat ze bijna op het punt staan te sterven.

Mijn moeder, die 70 is en niet in goede gezondheid verkeert, vecht tegen een langdurige ziekte die haar elk moment van ons weg kan nemen.

Ons huis, dat vroeger een plek van hoop en dromen was, is nu verwoest. Bommen raakten het en lieten niets dan puin achter.

We zijn alles wat we bezaten kwijtgeraakt, en mijn ouders, die ruim dertig jaar hard hebben gewerkt om ons huis te bouwen, hebben nu niets meer. Ze hebben er al hun spaargeld aan uitgegeven.

Mijn zussen, moeders zelf, beschermen hun kinderen tegen de verschrikkingen die hen omringen – raketten die uit de lucht regenen, de lucht dik van verontreinigende stoffen, water besmeurd met angst, ziekten die op de loer liggen in de schaduw, honger die aan hun buik knaagt, en de bittere kou in hun botten sijpelen.

Ik ben van plan mijn familie uit Gaza te evacueren naar een veilige plek, en het oversteken van de grenzen kost ongeveer 5.000 euro per persoon.

En mijn gezin bestaat uit 10 personen, inclusief mijn moeder, zussen, broers en hun kinderen.

Jouw donatie, hoe klein ook, heeft de kracht om een wereld van verschil te maken voor mijn familie. Ik dank u uit het diepst van mijn hart dat u de tijd heeft genomen om ons verhaal te lezen en dat u ons steunde in ons donkerste uur. Wij zijn eeuwig dankbaar voor uw vriendelijkheid en solidariteit.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-03-2024 gestart
232x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ibrahim Abujalanbo

Ibrahim Abujalanbo

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-03-2024 gestart
232x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog