Help mijn lieve Oom.

Help mijn lieve Oom.
Anita Twikler
Deel deze actie

Deze week is zijn lieve vrouw Eva op tragische wijze overleden. Na een zware hersentumor operatie is ze......

22 donaties
11%
€ 860 van € 8.000 ingezameld

met een hele zware start langzaam begonnen aan een herstelperiode. Maar een aantal dagen na een ziekenhuis verplaatsing ging het gigantisch mis met haar en is ze waarschijnlijk overleden aan een longontsteking ( onderzoek loopt nog). Mijn oom woont in Hongarije en na het horen van deze tragische gebeurtenis ben ik gelijk afgereisd om hem te steunen. Daar aangekomen zag ik een gebroken man die zijn doel om te leven verloren heeft. 

Hij is normaliter een vrolijke, sterke man die geloof me al ontzettend veel heeft meegemaakt in zijn leven, maar de moed nooit had opgegeven. Al jarenlang is hij masseur en heeft/probeert al 5 jaar een eigen zaakje in Héviz Hongarije draaiende te houden. Sinds Corona is dit roeien met de riemen die je hebt voor iedereen, helaas ook voor  mijn oom. Er kwamen hierdoor geen klanten en had maanden geen inkomen maar de huur en vaste lasten moest hij blijven betalen. In Hongarije viel hij buiten de boot van welke voorzieningen dan ook van de Hongaarse overheid. 

Nu ik hier ben om hem een paar dagen te helpen met zaken die op hem af komen als je partner komt te overlijden. Het zijn schrikbarende ontdekkingen, hij kan voor zijn eigen vrouw niet eens de begrafenis of een crematie betalen. Zijn niet verzekerd omdat ze er het geld niet voor hadden. Zijn vrouw deed de administratie omdat hij er niet zo goed in was. Nu langzaam aan de rekeningen en lopende lenigen te voorschijn komen uit ieder kastje of lade die ik opentrek kom ik er achter dat ook ik hem hier niet meer uit kan helpen. In corona tijd heb ik hem kunnen helpen om vaker de huur van de massagesalon te betalen en is mijn laatste geld daar aan op gegaan. Maar hem "hier" uit helpen lukt mij niet.

Graag wil ik met hulp van jullie hem weer de moed geven, de zin in het leven te geven dat hij schuld vrij en dat hij zijn vrouw kan begraven/cremeren. Met zijn allen een klein beetje steun geven aan deze geweldige man redden we hem uit zijn uitzichtloze leven. 

Alvast bedankt namens mij en mijn oom Desző

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-11-2021 gestart
1891x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Anita Twikler

Anita Twikler

22 donaties
11%
€ 860 van € 8.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-11-2021 gestart
1891x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog