Help mijn zoon in de strijd tegen MS naa Rusland

Help mijn zoon in de strijd tegen MS naa Rusland
Deel deze actie via:

Hallo mijn naam is Otlien Grootfaam. Ik ben moeder van 2 kinderen. Mijn jongste zoon van 45 jaar heeft secundaire progress ms

 

Hallo mijn naam is Otlien Grootfaam. Ik ben moeder van 2 kinderen. Mijn jongste zoon van 45 jaar heeft de secundaire progressieve vorm van MS. Dit is een MS vorm waarbij hij altijd pijn heeft en een langzame aftakeling ondergaat. Bij hem is het zijn benen waarbij hij steeds meer last heeft van staan en lopen wat hij nog maar nauwelijks nog kan.  Onlangs heeft hij te horen gekregen dat hij binnen nu en 2 jaar in een rolstoel zal belanden.

Mijn zoon vecht nu al 10 jaar tegen MS en hem zo zien aftakelen doet een moeders hart zeer veel pijn en verdriet.

Hij heeft in zijn relatie 3 kinderen zoon van 17, dochter van 10 en de jongste zoon is 1. Ondanks zijn ziekte zijn de kinderen echt een vreugde voor hem in huis. De oudste van 17 is in de zwaarste momenten zijn steun, schouder en kracht geweest. Zelfs zie en hoor en ik van hem hoeveel verdriet het hem doet om zijn vader zo te zien. Zijn vader die hem naar al zijn sport activiteiten bracht en bij stond die dat niet meer kan. Zelf niet onlangs op zijn diploma uitreiking aanwezig kon zijn.

Mijn Zoon is ook compleet afgekeurd voor werk. Waar hij ooit eens een Regio Manager was en genoot van het leven, is hij nu een kluizenaar in zijn eigen lichaam aan het worden.

Hij heeft naar diverse oplossingen gezocht tot beterschap en geeft niet op omdat hij beter wilt worden voor zichzelf en gezin.

De westerse medici heeft alleen maar dan remmende medicatie. Door artikelen van andere succesvolle behandelingen in Rusland gepubliceerd in het Algemeen Dagblad. Heb ik het initiatief genomen om het aan te melden in Rusland. Rusland heeft zijn aanmelding geaccepteerd en hij word verwacht het aankomend jaar op 21 februari.

Mijn moederhart roept om hulp. Help mijn zoon. Help mijn klein kinderen om hun vader terug te krijgen in goede Gezondheid. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-11-2021 gestart
1366x bekeken

Actie georganiseerd door:

Otlien Grootfaam

Otlien Grootfaam

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-11-2021 gestart
1366x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden