De actie is voorbij zijn einddatum.

Help Milo van zijn hernia af door te doneren

Help Milo van zijn hernia af door te doneren
Faith Decocq
Deel deze actie

Milo is een dwerg poedeltje van 3 jaar. Hij heeft een hernia opgelopen . De operatie zou kunnen oplopen tot €3500.

156 donaties
€ 2.885 ingezameld
Actie loopt tot 31-05-2021

Doneren is niet meer mogelijk

Mijn vriendin haar dwerg poedeltje Milo is 3 jaar en heeft een hernia. Het jonge hondje heeft dus nog een heel leven voor zich. Om terug voor wat levenskwaliteit te zorgen moet er een operatie gebeuren. Hiervoor vragen ze 3000,00 - 3500 euro. Wil jij Milo steunen en mee zorgen voor dat mooi hondenleven dat Milo verdient?

 Of alvast deze oproep delen?

 Wij danken u van harte. 🍀🤞

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-04-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Faith Decocq

Faith Decocq

156 donaties
€ 2.885 ingezameld
Actie loopt tot 31-05-2021

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-04-2021 gestart

In de media

Duizenden euro’s via crowdfunding om zieke poedel Milo weer in het woonzorgcentrum te krijgen: “Hij brengt leven in de brouwerij”

15 Apr 2021

SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE - Milo, de vrolijke poedel die de dagen van de bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw opfleurt, is getroffen door een zware hernia. Enkel een dure operatie kan een oplossing betekenen voor de rusthuishond. Inmiddels is een crowdfunding gestart, met succes.

Het Nieuwsblad

Enkel dure operatie kan rusthuismascotte Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelactie”

14 Apr 2021

SINT-PIETERS-LEEUW/HALLE- Dwergpoedel Milo, dé ster van woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw raakte plots verlamd aan de achterpootjes. Enkel een operatie en een lange revalidatie kan hem redden. Die goede zorgen kosten een paar duizenden euro’s. Een bedrag dat baasje Lenka Van Roy (23) uit Halle niet meteen heeft. Daarom is er nu een steunactie opgestart.

Het Laatste Nieuws
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden