Help mishandelde Mo'tje aan een welverdiend fijn leven.

Help mishandelde Mo'tje aan een welverdiend fijn leven.
Rick Van wijk

Eind vorig jaar heb ik deze op het eerste gezicht lusteloze kater geadopteerd uit het asiel. En wat is hij enorm opgebloeid!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Eind vorig jaar heb ik deze lieve kater uit het dierenasiel geadopteerd en het was liefde op het eerste gezicht. Er werd mij verteld dat ik wellicht een andere kat wilde overwegen omdat mo'tje mishandeld was en een teruggetrokken bestaan leefde waarin hij weinig aandacht meer voor mensen had. 

Uiteraard liet ik mij hierdoor niet uit het veld slaan en na het verplichte weekje nadenken ben ik mo'tje gaan halen. Eenmaal thuis was het vrijwel meteen een geheel andere kater met een enorme nieuwsgierigheid voor de nieuwe wereld om hem heen. 

Na 2 dagen ontpopte meneer zich zelfs als een enorm aanhankelijke kater die er weer zin in had. Ik merkte ook dat hij de drang had om naar buiten te gaan maar hier moest hij toch nog even op wachten tot hij volledig aan zijn nieuwe omgeving gewend was. 

Na een aantal weken was het zo ver, mo'tje mocht de wijde wereld in! Hij vond 't helemaal fantastisch en rende rond als een koe die voor 't eerst te wei weer in mocht. 

Maar tijdens het rennen viel mij op dat hij ergens last van leek te hebben... 

Ik heb hem meegenomen naar de dierenarts en daar is gebleken dat hij een conditie aan zijn heupjes heeft en dat dit door de klappen komt die hij gekregen heeft. 

Er is wat aan te doen dmv een operatie maar dit is een ingreep die mijn inkomen niet toelaat. Ik weet 1 ding zeker: deze lieve schat verdiend een 2e kans zonder pijn zodat hij zijn nare verleden wellicht kan vergeten. 

Ik hoop dat ik mo'tje alles geven kan wat hij verdient en ik zal ook updates posten mocht het via deze weg lukken. 

Hartelijke groet van mij en mo'tje. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-06-2023 gestart
47x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rick Van wijk

Rick Van wijk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-06-2023 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden