Help ons gezinnen rondom ons te helpen - VZW Veur-a!

Help ons gezinnen rondom ons te helpen - VZW Veur-a!
Gina Haydon
Deel deze actie via:

Wij wensen een verkoopautomaat aan te kopen waar wij huisgemaakte voeding kunnen verkopen om onze VZW Veur-a! te steunen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Voor het tweede jaar op rij, hebben wij, mijn man en ikzelf, een zomerterras geopend gedurende 4 maanden bij ons thuis, waar mensen kwamen genieten, iets drinken, iets eten… alles huisgemaakt. Het was wederom een succes! Met die opbrengst hebben we gezinnen rondom ons kunnen voorzien van voeding, drank, en bijspringen bij de dringende betalingen. Met raad en daad. We geven geen geld, maar halen zelf hun boodschappen en gaan dit aan huis brengen. (zo zijn we zeker dat zij voeding hebben en het niet verkwist worden aan sigaretten en/of drank). Ook voor de kinderen zorgen we dan extra, en springen bij waar de nood is. 

*Gezien een zomerterras maar 4 maanden mag uitgebaat worden, en het grootste deel van de opbrengst van ons harde werk, al besteed werd aan gezinnen in nood

*Gezien, op vraag van onze klanten, wij momenteel werken met afhaalmaaltijden bij ons privé, wensen wij een afhaalmachine (verkoopautomaat) te plaatsen voor verse voeding afhaal. Wat ons de mogelijkheid geeft om veel efficiënter te werken met enkel het vers klaarmaken van de gerechten en de machine op te vullen.

*gezien wij de binnengekomen centen, gezien de grote nood, volledig en integraal besteden aan de gezinnen

Beknopt: wij wensen 1 of 2  verkoopautomaten aan te kopen om de winter te kunnen overbruggen en de gezinnen verder te helpen, ook tijdens de komende feestdagen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-10-2022 gestart
146x bekeken

Actie georganiseerd voor:

VZW Veur-a!

VZW Veur-a!

Actie georganiseerd door:

Gina Haydon

Gina Haydon

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-10-2022 gestart
146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog