Help ons met het noodlot in Thailand veroorzaakt door Covid, en de Oorlog vluchtelingen uit Myanmar

Help ons met het noodlot in Thailand veroorzaakt door Covid, en de Oorlog vluchtelingen uit Myanmar
Kwanhatai  Tidtarum
Deel deze actie

Help ons bij het tot stand komen van de voedsel en medicijnen bank in Thailand.

3 donaties
€ 40 van € 750000 ingezameld

Goedendag, ik ben Kwanhatai uit de Isan, Thailand.

Help ons met het opzetten van ons project, Voedsel en medicijnenbank voor de gezinnen in Thaise binnenlanden en de oorlog vluchtelingen uit Myanmar.

Hiervoor is veel geld nodig voor inkoop goederen, humanitaire hulp en medicijnen.

Ik ben zelf afkomstig uit de Isan, het binnenland van Thailand en weet hoe enorm moeilijk en zwaar de gezinnen nu te lijden hebben door de pandemie (Covid) die nu het land letterlijk aan het ruineren is.

De norm in Thailand is dat de kinderen in de steden aan het werk gaan en de familie, ouders financieel onderhouden. Aangezien de meeste grote bedrijven enorm door de Pandemie aan banden zijn gelegd zijn vele werknemers werkeloos geworden, hierdoor kan er dus ook geen geld meer naar de familie.

Het is heel triest te horen dat vele door verhanging en overmatig drank en drugs gebruik zich uit wanhoop uit het leven stappen. Men heeft geen hoop meer omdat ook het vaccin dat nauwelijks voorhanden is niet genoeg is om de bevolking te voorzien van inenting.

Het buurland Myanmar is een grote ramp, daar wordt je letterlijk afgeschoten door de militairen als je durft een mening te geven over de harde aanpak die ze op zeer brute wijze handhaven. Het internet ligt er nagenoeg uit, de sociale media is voor de gewone burger niet meer toegankelijk. 

Door al deze toestanden vluchten er duizenden gezinnen uit Myanmar naar het buurland Thailand. De lokale bevolking in Thailand heeft al enorm te leiden door werkeloosheid, en leven ze onder enorme angst besmet te raken door Covid.

Wij willen met ons project door het uitdelen van voedsel pakketten en medicijnen de mensen in de binnenlanden van Thailand en de grens streek naar Myanmar voorzien van de nodige levens behoeften. 

En hierbij doen wij een DRINGEND BEROEP op uw financiële hulp. Dit voor de aanschaf van de nodige vervoermiddelen, dit in verband met de grote afstanden die we moeten overbruggen om de gezinnen te bereiken. En ook voor het aanschaffen van een distributie centrum met de nodige middelen, als koeling en airconditioning die door de enorme hitte noodzakelijk is.

Laat uw hart u bewegen hoeveel te doneren aan dit project, het zal vele gezinnen, mensen zoals u en ik een hart onder de riem steken en helpen.

Dank u wel voor het lezen van dit verslag en het ondersteunen van dit project.

Ieder bedrag die u kunt missen is welkom en zijn wij dankbaar voor.

Bij iedere donatie hoger dan 500 Euro ontvangt u een present en een kort verslag van de voortgang van dit project.

Hartelijk dank namens de gezinnen uit Thailand en Myanmar.

Bedankt

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Kwanhatai  Tidtarum

Kwanhatai Tidtarum

3 donaties
€ 40 van € 750000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog