Help ons Moskee Ahlu Ssunnah Wal Jama’ah te realiseren

Help ons Moskee Ahlu Ssunnah Wal Jama’ah te realiseren
La jeunesse D’oumat

Hiermee willen wij graag bijdragen aan een Sadaqah Jariyah in de naam van een Islamitische gemeenschap AHLU SSUNNAH WAL JAMA

 

As salaam alaikum wa rahmatullahi wa baraktuh,

beste broeders en zusters,

Allah zegt: “Jullie zullen het goede (d.w.z. het Paradijs) niet bereiken, totdat jullie uitgeven van datgene wat jullie liefhebben. En wat jullie ook van iets uitgeven, waarlijk, Allah is hiervan op de hoogte“. (Quraan 3:92) De profeet صلى الله عليه وسلم heeft gezegd: “Degene die een moskee bouwt, al is het ter grootte van een vogelnest of zelfs kleiner, Allah zal voor hem een huis bouwen in het Paradijs“. (Sunan Ibn Maajah)


Dierbare broeders/zusters,

De Moskee is al helemaal verbouwd er worden ook verschillende activiteiten in gedaan , maar wij moeten de moskee binnen een korte termijn afbetaald en gekocht krijgen . Als dat niet gebeurd  moeten wij de moskee verlaten en is de verbouwing voor niets geweest, dus dat wilt zeggen dat de huisbaas de pand verkoopt en dus de huis van Allah geen huis van Allah meer zal zijn. Wij Islamitische gemeenschap hebben hier hard naar gewerkt en het zou jammer zijn als wij deze droom niet kunnen verwezenlijken.

Hiermee willen wij graag bijdragen aan een Sadaqah Jariyah in de naam van een Islamitische gemeenschap AHLU SSUNNAH WAL JAMA’AH in Belgie (Antwerpen). Wat nu nodig is, is geld om de moskee over te kopen. De last is zwaar. Deze last kunnen we alleen dragen met de hulp van alle broeders en zusters , investeer in jezelf. Wees gul en geef wat je kan geven. Moge Allah ieder rijkelijk belonen.

Wa salam alaykoum


Bestuur Moskee Ahlu SSunnah Wal

Jama’ah


Voor meer info:

Contact: +3232760870

Email: sautussunnahbelgium@gmail.com

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-02-2023 gestart
579x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Ahlu Ssunna Wal Jama’ah

Actie georganiseerd door:

La jeunesse D’oumat

La jeunesse D’oumat

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-02-2023 gestart
579x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog