Help ons om hulpmiddelen te versturen naar de gehandicapten in Gambia

Help ons om hulpmiddelen te versturen naar de gehandicapten in Gambia
Jainaba Saine

We verzamelen rolstoelen, krukken en rollators om deze vervolgens te sturen naar gehandicapten in Gambia.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo !

Jainaba Saine en haar team hebben sinds 2018 hard gewerkt om gehandicapten in Gambia te ondersteunen. Door hen te helpen bij het verlaten van hun huis en hen de kans te geven om te werken en deel te nemen aan de samenleving, wordt er een belangrijke stap gezet in de richting van gelijke behandeling van deze groep. Dit heeft een positief effect op hun welzijn en zelfvertrouwen.

Het ondersteunen van gehandicapte ouders kan een zware taak zijn voor kinderen, vooral als dit ten koste gaat van hun onderwijs en toekomstperspectieven. Door hen te voorzien van boeken en schriften, maakt Jainaba Charity het voor hen mogelijk om naar school te gaan en zich te richten op hun educatie.

De Jainaba Charity stichting is een inspirerend voorbeeld van hoe kleine initiatieven een grote impact kunnen hebben op de levens van mensen. Door zich in te zetten voor de gehandicapten en hun kinderen in Gambia, dragen zij bij aan een betere toekomst voor deze kwetsbare groepen en maken zij de wereld een beetje beter.

Er zijn verschillende manieren waarop je de stichting kan helpen.
Het belangrijkste zijn (tweedehands) rolstoelen of andere hulpmiddelen die nodig zijn voor gehandicapten om hun huis te verlaten en deel te nemen aan de samenleving.
Daarnaast zou je een donatie kunnen overwegen voor het versturen van rolstoelen of voor educatie van kinderen, bijvoorbeeld door bij te dragen aan de kosten van boeken en schriften.

Zou u willen overwegen om Jainaba Charity te steunen in hun werk om gehandicapten en kinderen in Gambia te ondersteunen? Zelfs kleine donaties kunnen een groot verschil maken in het leven van deze kwetsbare groepen. We zullen ervoor zorgen dat uw donatie goed wordt besteed en een positieve impact heeft op de mensen die we ondersteunen.

Help ons alstublieft om hen te helpen.

Met vriendelijke groet,
Jainaba Saine

--
 

https://www.jainabacharity.nl
https://www.facebook.com/jainabacharityfordisability


 

We zijn geregistreerd als stichting in Gambia en in Nederland

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-05-2023 gestart
64x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Jainaba Charity

Jainaba Charity

Actie georganiseerd door:

Jainaba Saine

Jainaba Saine

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-05-2023 gestart
64x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog