Help ons Palestina Medische zorg, water en eten te sturen! wees niet stil!

Help ons Palestina Medische zorg, water en eten te sturen! wees niet stil!

Onze missie is om een stichting op te richten die mensenlevens redt, voed, en beschermt wereldwijd. Maar eerst voor Palestina

 

Namens  Stichting UniHelp | www.UniHelp.nl

Hallo mensheid, hallo wereld.
Bezoek onze website en steun ons om onze doel te behalen.

Wij zijn er zeker van dat we 10x zoveel geld zouden kunnen inzamelen als iedereen zijn hand onder de steen zet en dit zou delen, denk na hoeveel levens we kunnen voeden en genezen daarmee… hoeveel kinderen we kunnen in leven houden.
Steun ons ook en we behalen onze missie zo snel mogelijk.

Wij hebben jullie hulp nodig, en hoe sneller hoe meer levens we kunnen in leven houden, genezen en voeden in Palestina want dit is onze eerste missie en de reden van onze ontstaan zijnde…..

Hieronder kan je lezen waarom ik deze actie start om een stichting op te kunnen richten die vanaf NU onschuldige kinderen, vrouwen, ouderen en mannen gaat redden, voeden, beschermen en helpen wereldwijd.

Onderaan zullen we zovaak mogelijk updates plaatsen over de proces.

Ik vind het als mens zijnde ONACCEPTABEL dat er onschuldige mensen en kinderen worden gedood nu in Palestina! Een hele bevolking word gebombardeerd en deze druk is al 75+ jaar op de Palestijnse volks schouders… waarom blijven we stil? wanneer gaan we in actie komen? We moeten ze eten en water brengen we moeten ze medische zorg geven! want het zijn NIET GEWAPENDE MENSEN die daar leven en hun landgrond word gestolen daarbovenop. daar moet een einde aan komen

Voor ons is het NU genoeg geweest om STIL te blijven.

Met deze stichting zullen we ook de mensen die een steun in de rug nodig hebben in Nederland en België helpen, maar ook de Aardbeving getroffen mensen in Marokko, of Turkije, of Afrika en wereldwijd! Wij willen de mensheid helpen die er naar vraagt, en ze niet afwijzen of doen net alsof ze onzichtbaar zijn omdat ze een andere religie of huidskleur hebben.

MAAR ONZE EERSTE DOEL = om een kantoor te huren, stichting op te richten, website laten maken en die wereldwijd adverteren om geld in te zamelen om naar Palestina water, etenswaar en medische zorg te kunnen versturen. Dat is die kinderen en die mensheid 's grootste recht als een medemens vinden wij en daarom is dit onze Missie om dit zo snel mogelijk waar te maken en steun naar de Gazastrook te sturen!

Heb jij ook maar een klein beetje gewetensgevoel ?
Doe een kleine bijdrage donatie en help ons, we kunnen het samen stoppen of met z'n allen stil blijven….


Wij vertrouwen de menselijke gemeenschap en laten we als allen een zijn en juist een voorbeeld kunnen zijn met het in leven houden van de mensheid. 

Stichting UniHelp
unihelp.nl

Moge we allen in vrede leven op de aarde 1.

#SavePalestina #FreePalestina #FreeHumanity
---------------------------------------------------------------------------
Datum & Updates.

24-10-2023 - Steunactie gestart. steun ons ook!
25-10-2023 - Website domein & host aangeschaft. unihelp.nl
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-10-2023 gestart
2940x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting UniHelp

Actie georganiseerd door:

Stichting UniHelp

Stichting UniHelp

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-10-2023 gestart
2940x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog