Help onze reddingshondenteams te groeien tot professionele inzetgroepen.

Help onze reddingshondenteams te groeien tot professionele inzetgroepen.
Danny Put

Onze reddingshondenteams hebben nood aan professioneel materiaal en opleiding om door te groeien tot professionele inzetteams

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Met de aardbeving In Turkije wordt het belang van reddingshondenteams weer heel duidelijk.  Daar België momenteel niet in staat is om goed gekwalificeerde honden naar het buitenland te sturen, willen wij van Searchdog@work VZW hier verandering in brengen.

Wij willen onze honden en hun baasjes naar een hoger niveau kunnen brengen.  Dit met professioneel materiaal om te trainen maar ook met de nodige opleidingen in het buitenland.  

Het zal nodig zijn om met Oostenrijkse en Sloveense reddingshondengroep te trainen en de nodige cursussen te volgen zodat we een stevige basis kunnen leggen.  

Maar ook het materiaal om te trainen zal ons een stap voorwaarts brengen.  We staan op het punt om professioneel materiaal aan te kopen om de honden gewoon te laten worden om over allerlei obstakels te laten lopen zodat ze het gewoon worden.  Wanneer we later voor effectieve inzetten opgeroepen kunnen worden, zijn de honden hier klaar voor.

Op dat vlak zijn we al een tijdje aangesloten bij het SIN (stichting inzetreddingshonden Nederland) om de eerste ervaring op te doen.  Daar we verder willen groeien, is er echter heel wat geld nodig.

Daar onze VZW draait op allemaal vrijwilligers, is het niet evident om professioneel materiaal aan te kopen.  Niet alle leden zijn kapitaal krachtig genoeg om dit volledig uit eigen zak te betalen.

Daarom dat wij een oproep willen doen aan sympathisanten om ons hierin financieel te steunen zodat we een grote stap voorwaarts kunnen maken met de honden.

Wie wil ons hierin helpen? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-02-2023 gestart
248x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Searchdog@work Reddingshonden België

Searchdog@work Reddingshonden België

Actie georganiseerd door:

Danny Put

Danny Put

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-02-2023 gestart
248x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog