Help Sevn met beter zicht

Help Sevn met beter zicht
Lara Hakemulder
Deel deze actie via:

Sevn is nu 5 maanden heeft ernstige entropion hij heeft hiervoor een kostbare oogoperatie nodig.

 

Wij zijn een gezellig gezin van 4. en de gelukkig baasjes van Sevn. Na een roerige start voor onze Sevn hebben we hem met 11 weken ‘geadopteerd’ uit een ander gezin. Hij woont nu met veel liefde en plezier al ruim 8 weken bij ons. 

Helaas ontwikkelde Sevn snel na de geboorte entropion. Dit zorgt ervoor dat het onderooglid naar binnen krult waardoor de haartjes de oog irriteren. Dit is bij hem in een ernstige vorm aanwezig en zal helaas niet vanzelf overgaan. 

Op dit moment ziet hij weinig en loopt hij tegen veel dingen aan als we met hem wandelen. Hij heeft erg veel last van zijn ogen, vooral met de wind.

De dierenarts heeft ons doorgestuurd naar een oogspecialist om dmv een operatie zijn onderste ooglid te corrigeren zodat Sevn er geen last meer van heeft. 
Dit is echter een enorme kostenpost, die de verzekering helaas niet dekt. Dit was een al bestaande aandoening en dan vergoeden ze helaas niks. Help jij mee om Sevn weer met een goed zicht vrolijk de wereld in te laten kijken? Dan zullen we enorm dankbaar zijn. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-01-2023 gestart
685x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lara Hakemulder

Lara Hakemulder

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-01-2023 gestart
685x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden