Help Shereen en haar kinderen herenigen.

Help Shereen en haar kinderen herenigen.
Ann Suelze

De kinderen van Shereen werden op 1 augustus 2020 door de vader ontvoerd naar Egypte. De advocaten-kosten lopen op.

 

Toen Shereen in 2020 de scheiding aanvroeg, bedacht haar ex een plan om haar op de ergst mogelijke manier te raken, …. met haar kinderen. (6 jaar en 8 jaar) Op 1 augustus 2020 raakte hij met een smoes binnen in haar huis, vond een manier om haar te verdoven en ontvoerdde de kinderen naar Egypte. Hij had dit zorgvuldig voorbereidt. 

Shereen sprak de kinderen in de maand augustus een aantal keer via whattsapp, maar sinds 6 september 2020 heeft ze niets meer van hen vernomen. 

Er zijn geen verdragen tussen België en Egypte omtrent dergelijke zaken, dus Shereen werd van het kastje naar de muur gestuurd. 

In december 2020 moest haar ex naar België komen om papieren te regelen en werd hij gearresteerd. De kinderen bleven achter in Egypte, we kwamen er na een tijdje achter dat ze bij zijn familie verbleven.  

De vader weigerde maanden om mee te werken met het onderzoek en om papieren te tekenen met daarin toestemming om de kinderen naar België te laten reizen. (Hij had nl in Egypte gezorgd dat hij het hoederecht had en een reisverbod voor de kinderen laten installeren. )

Onlangs (april 2022) kreeg de moeder van Shereen in Egypte het hoederecht over de kinderen toegewezen, maar toen de politie de kinderen ging halen, bleken ze verplaatst te zijn. We hebben nu opnieuw geen idee waar de kinderen zijn. 

Omdat we op 2 fronten vechten, zowel hier als in Egypte lopen de advocatenkosten enorm op… Shereen doet haar best, maar kan het onmogelijk alleen betalen. Vandaar deze crowdfunding … in de hoop dat we allemaal een klein aandeel zullen hebben in de hereniging van Shereen en haar kinderen. 

Als je niet in staat bent om te doneren, deel dan de actie en neem haar mee in je gebeden.

Voor vragen mag je mij altijd contacteren … zie de contact-knop

https://www.hln.be/hasselt/man-opgepakt-die-hasseltse-kinderen-naar-egypte-ontvoerde-ik-hoop-mijn-kinderen-snel-weer-terug-te-zien~a7e786df/

https://www.hln.be/hasselt/ouders-laten-bemiddelen-werkt-het-snelst-hasseltse-van-wie-de-kinderen-zijn-ontvoerd-wacht-mogelijk-maandenlange-procedure~abaeb3b1/176551756/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-05-2022 gestart
1819x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ann Suelze

Ann Suelze

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-05-2022 gestart
1819x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog