Help Stal De Rijcke heropbouwen na hevige brand door blikseminslag

Help Stal De Rijcke heropbouwen na hevige brand door blikseminslag

Op 9 juli werd de paardenstal getroffen door een blikseminslag waardoor alles volledig verwoest is en drie paarden omkwamen.

 

Help de Familie De Ryck na verwoestende brand

Hun levenswerk, de stal van de familie De Ryck, is in vlammen opgegaan na een blikseminslag. Drie van hun geliefde paarden, 4, 5 en 6 jaar oud, hebben de ramp helaas niet overleefd. Gelukkig stonden de andere twintig paarden in de wei, maar er moet snel een alternatief komen om hen onderdak te bieden.

Zeven jaar geleden bouwden ze met veel liefde en toewijding deze stal. Dyllan, de zoon des huizes, was de drijvende kracht achter de constructie. "Het was pijnlijk om te zien hoe de stal opeens veranderde in een hoop schroot. Bijna elk onderdeel heb ik zelf nog gemonteerd," zegt Dyllan. Naast de stal gingen ook 25 paspoorten van hun paarden in vlammen op, wat een bijkomende kost van 125 euro per paspoort met zich meebrengt.

De familie De Ryck heeft uw hulp hard nodig om deze moeilijke tijd door te komen en een nieuw onderkomen voor hun paarden te bouwen. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een groot verschil. Samen kunnen we de familie ondersteunen en helpen om hun passie en levenswerk weer op te bouwen.

Doneer nu en help de familie De Ryck om weer op te staan na deze tragische gebeurtenis.

Bedankt voor uw steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 dag geleden gestart
11266x bekeken

Actie georganiseerd door:

Perrine Coolsaet

Perrine Coolsaet

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 dag geleden gestart
11266x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand
Misbruik melden