Help Stichting De Weggeefschuur verhuizen en het mogelijk maken hiervan.

Help Stichting De Weggeefschuur verhuizen en het mogelijk maken hiervan.
John Ruitenberg

Help we raken ons pand kwijt!! Wij willen graag door met het aanbieden van artikelen die voorzien in een dagelijkse behoefte.

 

De Weggeefschuur is al jaren een begrip in Kampen en wijde omgeving. Ruim 1000 gebruikers weten de weg naar De Weggeefschuur te vinden en dit aantal groeit met de week. De Weggeefschuur is een Stichting die zich richt op het uitgeven van artikelen die voorzien in een basis behoefte. Iedereen die donateur is kan voor € 2,50 per jaar gebruik maken van De Weggeefschuur.

 

Wij zijn nu gehuisvest in een antikraakpand van de Gemeente Kampen. Helaas moeten wij dit pand verlaten en is ons te kennen gegeven om alvast uit te zien naar een ander pand. Helaas heeft de Gemeente Kampen geen ander onderkomen voor ons, waardoor we zijn aangewezen op de particuliere markt.

Hier is onze organisatie helaas nog niet op berekend en hebben we tijd en geld nodig om als Stichting weer zelfvoorzienend te zijn, net als de afgelopen jaren.

De tijd steken wij er als vrijwilligers(ruim 20) graag in omdat je ziet dat er steeds meer mensen gebruik maken van De Weggeefschuur. De eerste Oekraïners hebben zich ook al gemeld, maar ook de mensen die nu pas in de problemen raken en niet meer rond kunnen komen zien wij groeien. Iedereen is bij ons welkom.

Echter zijn we ook geld nodig om de verhuizing en de huisvesting te kunnen bekostigen. Daar hebben wij uw hulp bij nodig. Wij hebben een streefbedrag van €30.000,00 neergezet. Dit zijn de verhuiskosten zoals transport, schilderwerk ect. en ondersteuning in huur voor de eerste twee jaar. Dan hebben wij de tijd om de Stichting klaar te maken voor de toekomst. Uiteraard zijn we blij met elke steun die ons word aangeboden .

Wij en onze gebruikers danken u voor uw bijdrage.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-05-2022 gestart
1037x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting De Weggeefschuur

Actie georganiseerd door:

John Ruitenberg

John Ruitenberg

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-05-2022 gestart
1037x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog