Help Suerlian (autist) 9 jaar en zijn oma

Help Suerlian (autist) 9 jaar en zijn oma
Jose Alfonso

Suerlian is een autistisch jongen en is verlaten door haar moeder en vader door zijn beperking.

 

Hi, ik ben Jose

 

Wij zijn een groep van 3 personen, die personen al jarenlang helpen in verschillende vormen en ook begeleiding geven aan personen die aan hun eigen inkomen kunnen komen, aan studenten die in het buitenland willen gaan studeren maar geen financieel vermogen hebben om dit te kunnen bereiken. Wij zijn nu in oprichting van een stichting waar wij dan meer mensen kunnen helpen. Jose Alfonso zal als penningmeester werken en hij zal alle financiële activiteiten beheren. Jose heeft al jaren ervaring met dit soortgelijke organisaties.


Wij hebben nu een speciaal geval waar wij geld voor vragen zodat wij oma Ria en haar kleinzoon Suerlian van 10 jaar kunnen helpen. Een kort verhaal hierover.

Suerlian is een autistische jongen en is verlaten door haar moeder en vader door zijn beperking. Suerlian is opgegroeid bij zijn oma die alles voor hem doet en zijn oma houdt heel veel van hem. Maar op Curaçao is er geen geschikte school voor deze lieve jongen en is hij van school ontslagen door zijn gedrag dat wordt onderschreven. Suerlian zit nu thuis en wordt nergens geaccepteerd door zijn autisme en (zogenaamde) gedrag. Oma moet werken en moet kind meenemen want niemand wil haar helpen met Suerlian. Oma heeft het zwaar en wil naar Nederland met Suerlian waar hij dan op een professionele manier kan worden behandeld en geholpen. Oma heeft volledige voogdij op Suerlian gekregen van de rechter en heeft haar vonnis.

Om naar Nederland te kunnen vertrekken is er nog een financiële oplossing om te regelen en daarom vragen wij om uw donatie. Help deze oma aub met zijn kleinkind, ze hebben het nodig. Doneer wat je allemaal een beetje kan helpen. Het ingezamelde geld wordt gebruikt om hun tickets te betalen, borg en huur voor de eerste maanden, boodschappen, kleding, verzekering voor de eerste 3 maanden, bedden, stoof, ijskast, keuken spullen, tafel en stoelen, tv, en meer.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-05-2023 gestart
112x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jose Alfonso

Jose Alfonso

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-05-2023 gestart
112x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog