Help Tetiana en haar gezin.

Help Tetiana en haar gezin.

Hallo, ik ben Peter.wij als gastgezin (2j) zetten deze actie op om onze vluchtelingen te helpen om op eigen benen te staan.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoihoi! 
ik ben Peter en samen met mijn partner bieden wij ondertussen al 2 jaar onderdak in ons eigen huis aan een gezin die oorlogsvluchteling waren uit Oekraïne. 

Deze keuze omdat we zelf ook graag geholpen zouden worden door een noodopvang/gastgezin als dit ons ook ooit zou overkomen. En natuurlijk vinden we dit dan ook belangrijk om dit dan ook te kunnen bieden aan dit gezin.

nu zijn ze echter op zoek om op hun eigen benen te staan en hun vleugels te strekken.

maar natuurlijk is dit niet vanzelfsprekend als je geen materiaal noch ”voldoende” inkomen hebt en je gezin van dit geld moet onderhouden.

Zijzelf (moeder) kampt met gezondheidsproblemen waardoor ze financieel niet in staat is om haar vleugels nu al te kunnen spreiden.

Natuurlijk hunkeren zij én ergens wij ook om terug wat privacy te kunnen hebben en vooral vinden wij het nog belangrijker dat ze met hun gezin weer een goeie en frisse start kunnen nemen.

van de gemeente is er helaas geen steun om hun terug wegwijs te maken en moet alle initiatief van ons komen…van paspoort tot woning, verzekeringen, en bijstand hier en daar. 

vandaar onze warme oproep. om Samen met jouw en ons dit gezin verder op pad te helpen en een nieuwe toekomst te geven
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-04-2024 gestart
18x bekeken

Actie georganiseerd door:

Peter Devriendt

Peter Devriendt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-04-2024 gestart
18x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog