Hereniging baasje en honden via rechtbank

Hereniging baasje en honden via rechtbank
Kelly Smith

Onterechte afname honden door Unco Jerry - niet overleden baasje. Hereninging via gerecht mogelijk? Steun gedupeerd baasje.

 

Ik sta voor een hartverscheurende situatie die dringend aandacht en actie vereist. Onlangs werden mijn drie geliefde honden onterecht gedumpt bij een asiel, Unco Jerry genaamd, dat weigert ze terug te geven, ondanks mijn legitieme recht op hun zorg. De situatie is zo ver gekomen dat ik gedwongen ben juridische stappen te ondernemen om mijn geliefde huisdieren terug te krijgen.

Het verhaal wordt nog complexer door het feit dat ik onterecht dood verklaard ben en dat alle normale procedures met betrekking tot deze afstand en controle hiervan genegeerd werden. Deze flagrante schending van mijn rechten is niet alleen schadelijk voor mij als individu, maar opent ook de deur voor misbruik door anderen.

Om gerechtigheid te bereiken en mijn geliefde metgezellen terug te brengen waar ze thuishoren, moet ik verschillende juridische stappen ondernemen. Dit omvat het inhuren van advocaten, deurwaarders, en het dekken van alle bijkomende kosten zoals dierenartsrekeningen en verblijfskosten in het asiel gedurende deze onrechtvaardige periode.

Het is niet alleen mijn persoonlijke strijd, maar ook een gevecht voor gerechtigheid en respect voor de rechten van dieren en individuen in gelijkaardige situaties. Ik geloof sterk dat het rechtssysteem mij kan helpen mijn geliefden terug te krijgen en te voorkomen dat dergelijke onrechtvaardigheden in de toekomst plaatsvinden.

Maar ik kan deze strijd niet alleen voeren. Ik heb jullie steun nodig. Daarom doe ik een beroep op jullie vrijgevigheid en solidariteit om mijn crowdfundingcampagne te ondersteunen. Met jullie hulp kan ik de nodige middelen vergaren om deze gerechtelijke procedure aan te gaan en mijn honden terug te krijgen, en hopelijk ook een precedent te scheppen.

Bovendien, gezien de uitdagingen die ik heb doorstaan en nog steeds doormaak, ben ik van plan om een non-profitorganisatie op te richten die mensen in nood bijstaat, vooral tijdens moeilijke tijden zoals echtscheiding. Niemand zou alleen door zulke zware tijden moeten gaan, en ik wil een bron van steun en hoop zijn voor anderen die zich in vergelijkbare omstandigheden bevinden.

Ik ben diep dankbaar voor elke bijdrage die jullie kunnen leveren, of het nu financieel is of door het delen van mijn verhaal. Samen kunnen we gerechtigheid en compassie bevorderen, niet alleen voor mij en mijn honden, maar voor alle anderen die hulp en hoop nodig hebben.

Met oprechte dankbaarheid

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-03-2024 gestart
444x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kelly Smith

Kelly Smith

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-03-2024 gestart
444x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog