Hereniging van onze familie voor Eid al-Fitr na groot verlies in Gaza

Hereniging van onze familie voor Eid al-Fitr na groot verlies in Gaza

Steun ons om Eid al-Fitr samen te vieren met onze familie na groot verlies in Gaza. Elk gebaar helpt ons en onze familie.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familieleden, en iedereen met een hart voor verbinding en familie,

 

Ik richt mij vandaag tot jullie met een bijzonder verzoek, een verzoek dat mij diep aan het hart ligt. Mijn familie komt oorspronkelijk uit Gaza, een plek die al te lang wordt gekenmerkt door conflicten en moeilijke levensomstandigheden. Ondanks de afstand en de uitdagingen hebben we altijd geprobeerd om de banden met onze dierbaren sterk te houden. Nu, met de heilige maand Ramadan die op haar einde loopt, droom ik van een mogelijkheid om onze familie die het zwaar te verduren kreeg te herenigen en samen deze betekenisvolle tijd te delen.

 

De Ramadan is een periode van reflectie, gemeenschap en hereniging met geliefden. Het is een tijd waarin de aanwezigheid van familie extra betekenis krijgt, en samen de iftar delen na een dag vasten, brengt ons dichter bij elkaar en versterkt onze banden. Dit jaar wil ik de droom om allemaal nog eens samen te zijn werkelijkheid maken door mijn familie uit Gaza hierheen te brengen, zodat we samen kunnen zijn, bidden, en de vreugde van Eid al-Fitr kunnen delen, maar ook ons verdriet voor het recente verlies van een neefje en nichtje die bij een recente aanslag zijn omgekomen toen ze aan het spelen waren. Om deze droom te realiseren, hebben we echter jullie hulp nodig.

 

De kosten voor evacuatie, vliegtickets, visa en andere bijkomende reiskosten zijn aanzienlijk, vooral gezien de complexe situatie in Gaza. Dit komt al snel neer op zo'n 5.000,00 EUR voor een volwassene, en 2.500,00 EUR voor een kind. Daarom start ik deze inzamelactie met als doel niet alleen de financiële middelen te verzamelen die nodig zijn om mijn familie naar hier te halen, maar ook om een teken van solidariteit en hoop te bieden in tijden die voor velen uitdagend zijn. Zelf hebben we reeds allemaal ons spaargeld bij elkaar gelegd, en hebben we genoeg geld samen om 7 kinderen en 3 volwassenen over te brengen, maar we missen nog middelen voor 5 kinderen en 3 volwassenen.

 

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil en brengt ons een stap dichter bij het verwezenlijken van deze bijzondere, emotiegevulde samenkomst. Naast financiële donaties waarderen we ook gebeden en positieve gedachten voor veiligheid en vrede voor iedereen in Gaza en overal ter wereld, en in het bijzonder voor ons neefje en nichtje die er niet meer fysiek bij kunnen zijn.

 

Iedereen die bijdraagt, groot of klein, krijgt een speciale plaats in onze gedachten en gebeden. Wij hopen oprecht dat onze familie eens helemaal kan samenkomen om het verlies van ons neefje en nichje te verwerken in familiale kring, maar ook het einde van de Ramadan te vieren in naam van onze twee engeltjes. 🌟🌟

 

In deze tijden van afstand en onzekerheid herinnert dit initiatief ons aan de kracht van gemeenschap, liefde, en de onbreekbare banden van familie. Laten we samen deze Ramadan nog betekenisvoller maken voor mijn hele familie en mijzelf door de handen ineen te slaan en de solidariteit van de Islam en onze band met familie tot uiting te brengen.

 

Met oprechte dankbaarheid en hoop,

Mohammed, Fatima, Mahmoud, Ibrahim, Aisha, Samira, Ayman, Mostafa, Jamila, Nasr, Saeed, Osama, Ismail, Fadi, Waleed, Zainab, Samah, Eissaa, Tarek, Fathia, Ranja, Laila 🌟 en Sami 🌟

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-04-2024 gestart
265x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mohammed Shaheen

Mohammed Shaheen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-04-2024 gestart
265x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog