Het Haags Kersthuis: kerstdiner 2023 voor 500 dakloze mensen.

Het Haags Kersthuis: kerstdiner 2023 voor 500 dakloze mensen.

Maak Kerst Onvergetelijk voor 500 Dak- en Thuisloze mensen en gezinnen in de minima.

 

🌟 Het Haags Kersthuis: Een hartverwarmend initiatief van Iris Hond. Dit jaar zetten wij ons in voor 500 dak- en thuisloze mensen. Een avond gevuld met een feestelijk diner, bereid door topchefs van Big Green Egg, vergezeld van een gratis kledingmarkt, speelgoed voor de kinderen, muzikale optredens, en bovenal, een overvloed aan persoonlijke aandacht en warmte.

🌍 Iris Hond, sinds haar studententijd in Den Haag, opende haar hart en huis voor dak- en thuisloze mensen tijdens Kerst. Wat begon als een bescheiden diner is uitgegroeid tot een groots evenement, compleet met heerlijk eten, optredens van topartiesten, en bijzondere attenties zoals warme kleding en cadeaus voor kinderen.

🎄 In 2017 bracht Iris haar droom tot leven met de oprichting van de Iris Hond Foundation. Dat jaar werd ook het eerste grootschalige kerstdiner gehouden, oorspronkelijk voor 150 mensen. Nu, jaren later, verwelkomen we jaarlijks meer dan 500 gasten bij dit prachtige evenement.

🌟 Met trots presenteren we dit jaar "Het Haags Kersthuis" als de officiële naam van ons initiatief. Jouw donatie is cruciaal om deze droom voort te zetten. Jouw bijdrage brengt hoop en vreugde!

💜 Steun ons en doneer! Jouw gebaar maakt een wereld van verschil.

Voor meer informatie, bezoek Iris Hond Foundation

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-11-2023 gestart
2259x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Het Haags Kersthuis

Het Haags Kersthuis

Actie georganiseerd door:

Kees Jan Rietveld

Kees Jan Rietveld

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-11-2023 gestart
2259x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog