Het Pancreas Peleton

Het Pancreas Peleton

Ik zamel geld in voor onderzoek naar lever en maagziekten en pancreaskanker.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal!

Op mijn 18-19e werd mijn leven plotseling opgeschud door de diagnose van pancreatitis. Wat begon als een schokkende en vooral pijnlijke ervaring, werd al snel een drijvende kracht voor mij om bewustwording te verspreiden over maag- en leverziekten en vooral de pancreas. Ik kwam op een afdeling terecht waar ik de jongste was en waar ze niet konden begrijpen dat ik daar aan het infuus lag. Ik heb nooit abnormaal gedronken, gerookt of drugs gebruikt en toch plots aan het begin van het academiejaar werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Ik lag op de kamer met een man die pancreaskanker had, een vorm van kanker waar jammer genoeg nog steeds te weinig aan te doen is.

Nu, jaren later, ben ik vastbesloten om mijn ervaring te gebruiken om anderen te helpen en de weg vrij te maken voor onderzoek en voorlichting.Voordat ik kan beginnen met het organiseren van de fietsende evenementen, moet ik eerst een eigen fiets hebben. Daarom wil ik jullie uitnodigen om samen met mij te fudraisen voor de aanschaf van een nieuwe fiets die voldoet aan de nodige voorwaarden. Zodra deze hindernis is overwonnen, zullen we doorgaan met het organiseren van evenementen waarbij we niet alleen onze passie voor fietsen delen, maar ook onze steun betuigen aan degenen die getroffen zijn door maag- en leveraandoeningen en vooral met focus op de pancreas.

Met elke pedaalslag zullen we geld inzamelen voor onderzoek en programma's die deze ziekten bestrijden en levens verbeteren. Door deel te nemen aan deze evenementen, steun je niet alleen mij, maar ook talloze anderen die elke dag worstelen met vergelijkbare uitdagingen. Samen kunnen we een verschil maken en een lichtpuntje van hoop bieden voor de toekomst.Dus, laten we onze fietsen pakken, onze passie volgen en samen de weg vrijmaken voor een gezondere toekomst voor iedereen.

Alessio

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-04-2024 gestart
80x bekeken

Actie georganiseerd door:

Alessio Sperti

Alessio Sperti

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-04-2024 gestart
80x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog