Heup protheses voor puppy Lara/ Hip prosthesis for puppy Lara

Heup protheses voor puppy Lara/ Hip prosthesis for puppy Lara
Lise Lynen
Deel deze actie

Inzameling en planten-tombola voor de heupoperatie van hondje Lara (Italiaanse truffelhond, 11 maanden).

181 donaties
107%
€ 4275 van € 4000 ingezameld

Het hondje op de foto's is Lara, een Lagotto Romagnolo (Italiaanse truffelhond) van 11 maanden oud en de beste vriendin van Goofy (een geadopteerde Malteser mix van 11 jaar oud).

Lara heeft omwille van een vervorming aan haar heupen momenteel heel veel pijn. Zoveel pijn dat de enige optie is om bij haar twee heup protheses te laten plaatsen. Dit is een operatie van 8000 euro, niet niks dus. De andere optie is jammer genoeg om haar te laten inslapen want zonder deze operatie kan ze niet (pijnvrij) verder leven. Om deze onmogelijke keuze wat makkelijker te maken voor haar baasjes, hoop ik minstens 4000 euro in te zamelen. Vermits ik jullie niet zomaar om geld wil vragen (en omdat ik blijkbaar teveel planten heb volgens mijn lief) kunnen jullie lotjes kopen om planten te winnen. Meer info hierover is te vinden en zien op mijn instagram pagina: www.instagram.com/broccolise

Daarnaast is er ook de optie om een familie fotoshoot van 1 uur te winnen bij een donatie van minstens 10 euro. Vermeld wel even bij de opmerkingen dat je hieraan wilt meedoen.

Enkele 'kleine letters':

  • De actie loopt tot vrijdag 13 augustus, op het einde hiervan zal ik de fotoshoot verloten.
  • Als je anoniem doneert, kan je geen kans maken op de fotoshoot of de planten.
  • De lotjes voor de planten zijn per dag. Elke dag verschijnen er dus nieuwe planten, hun minimum bedrag en hun bijbehorend nummer op mijn instagram pagina. Vergeet niet om dit nummer te vermelden in de opmerking van je donatie. De planten worden elke dag verloot op mijn instagram pagina (en je krijgt ook nog een mailtje).
  • Indien het beoogde doel van 4000 euro niet gehaald wordt en/of de operatie toch niet kan doorgaan, zal het ingezamelde geld naar een goed dieren-doel gaan zoals een anti-broodfok organisatie of een dierenasiel.
  • Planten dienen opgehaald te worden in Leuven, Antwerpen of Zonhoven
  • Fotoshoot moet plaatsvinden in België

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-08-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Lise Lynen

Lise Lynen

181 donaties
107%
€ 4275 van € 4000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-08-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog